Obnoviť stránku

ECOZONE Brilliance tablety do umývačky 65 ks

20,90 €

ECOZONE Brilliance tablety do umývačky 65 ks

Naše doposiaľ najlepšie zloženie „všetko v jednom“ vám vždy prinesie tie najlepšie výsledky. Nemusíte ich rozbaľovať, jednoducho vložte tabletu do zásobníka umývačky a zapnite bežný umývací program.

Firma ECOZONE vyrába špičkové produkty

Britská firma ECOZONE vyrába špičkové produkty, ktoré sú dôkazom, že tzv. eko drogéria bez nebezpečnej chémie môže byť nielen prírodná a bezpečná, ale aj naozaj účinná. Poslaním tejto firmy je „urobiť váš domov eko-zónou“. Chcú, aby bol domov bezpečné a čisté miesto, kde sa môžu rozvíjať ľudia, nie baktérie – ale nemyslí si, že čistota je dôvod, prečo planétu zaťažovať zbytočnými toxickými chemikáliami. Ich výrobky sú vysoko efektívne, koncentrované, neobsahujú živočíšne prísady a neboli testované na zvieratách – sú teda vhodné pre vegánov. Výrobca taktiež ako jeden z mála garantuje neprítomnosť palmového oleja vo svojich produktoch. S výrobkami firmy ECOZONE je ekologické pranie, umývanie riadu aj upratovanie úplne bez komplikácií a pritom ohľaduplné k vášmu zdraviu aj prírode.


Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na riad

Typ

Typ čističa Tablety

Obsah chlóru

Obsah chlóru Bez chlóru

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 65 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné

Typ produktu

Typ produktu Tablety
Kód:  MYC362
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5060101530689

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12