Obnoviť stránku

ECOVER WC Pine & Mint 5 l

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECOVER WC Pine & Mint 5 l

Náhradné balenie WC čističa značky Ecover Pine & Mint so sviežou vôňou borovice a mäty obsahuje ekologicky šetrný prostriedok zaisťujúci hygienickú čistotu vašej toalety. Prípravok WC dokonale čistí, má dezinfekčný účinok a odstraňuje vodný kameň aj zápach. Obsahuje látky na rastlinnej a minerálnej báze. Vďaka tomu je biologicky odbúrateľný, čo dokazuje vykonaný OECD-Test 301 F. Pre neutralizáciu jednej dávky ekologického WC čističa Ecover je potreba 129 l vody, zatiaľ čo bežné WC čističe potrebujú 53 000 litrov vody. Prípravok je dodávaný v bezpečnostnej fľaši, ktorá je úplne recyklovateľná.

Kľúčové vlastnosti náhradného balenia ekologického WC čističa Ecover Pine & Mint

  • WC čistič šetrný k životnému prostrediu
  • Efekt 3 v 1 – čistí, dezinfikuje a odstraňuje zápach aj vodný kameň
  • Náhradné balenie ekologického WC čističa Ecover s príjemnou vôňou borovice a mäty
  • V bezpečnostnej a 100 % recyklovateľnej fľaši

Ekológia, to je Ecover

Výrobky značky ECOVER sú vytvorené na rastlinnej a minerálnej báze. Okrem ich skvelej schopnosti zanechať povrch čistý vás oslovia aj svojou šetrnosťou k našej Zemi. Ide o ekologické výrobky, ktoré neobsahujú žiadne zložky z ropy, sú tak rýchlo a 100 % biologicky odbúrateľné (ako samotné fľaše, tak aj uzávery). Ide o jednu z najlepších ekologických značiek, ktorej výrobky sú dostuné na slovenskom trhu.

Použitie:
Malé množstvo tohto čistiaceho prostriedku vystreknite pod okraj misy a nechajte niekoľko minút pôsobiť. Vydrhnite toaletu štetkou a spláchnite.

Zloženie:
> 30 % voda, < 5 % neiónové tenzidy, kyselina citrónová, citrát, xanthan guma, parfém (vôňa borovice; obsah: Limonén, Linalool), konzervačná látka (0,2 % benzoan sodný)

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Objem

Objem 5 l

Typ výrobku

Typ výrobku Čstiče

Vlastnosti

Vlastnosti Ekologické, Dezinfekčné, Na vodný kameň

Typ produktu

Typ produktu Čistiaci prostriedok

Určenie

Určenie Na toalety
Kód:  CIS513
Produktové číslo:  5412533000085

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03