Obnoviť stránku

ECOVER COLOR 850 ml (17 praní)

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECOVER COLOR 850 ml (17 praní)

Prací gél Ecover Color je ideálnym spoločníkom do každej ekologickej domácnosti. Perfektne sa hodí na farebnú bielizeň, navyše vás dokáže zbaviť nečistôt pri praní už od 30 °C. Zloženie pracieho gélu Ecover Color je šetrné k prírode, zároveň však veľmi účinné. Príjemne vás prekvapí aj krásna svieža vôňa jabloňových kvetov a frézie. 

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu Ecover Color

  • Inovatívne bio zloženie pre dokonalú čistotu
  • Ecover Color je ideálny na farebnú bielizeň
  • Svieža vôňa jabloňových kvetov a frézie
  • Ekologicky šetrný
  • Ecover Color neobsahuje ropu
  • Nie je testovaný na zvieratách

S týmto výrobkom nezaťažujete prírodu

Výrobky značky ECOVER sú vytvorené na rastlinnej a minerálnej báze. Okrem ich skvelých čistiacich schopností vás osloví aj ich šetrnosť k našej Zemi, ide totiž o ekologické výrobky. Neobsahujú žiadne zložky z ropy, sú šetrné k prírode, a navyše sú rýchlo a 100% biologicky odbúrateľné (ako samotné fľaše, tak aj uzávery). Ide teda o najlepšie ekologické výrobky na slovenskom trhu.

Zloženie:
30 % voda, < 5 % aniónové a neiónové tenzidy, mydlo, guma xanthan, kyselina citrónová, parfum (Limonén), alkohol, konzervačná látka (0,02 % 2-bróm-2 nitropropán-1,3-diol)

Upozornenie:
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte obal alebo štítok výrobku po ruke. Udržujte mimo dosahu detí. PRI POŽITÍ: vypláchnuť ústa. Nevyvolávajte zvracanie. PRI kontakte s pokožkou: opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, pokiaľ je to možné. Pokračujte vo vyplachovaní. Pri pretrvávajúcom podráždení očí vyhľadajte lekársku pomoc/zaistite lekárske ošetrenie. Zloženie viď etiketa na obale.
 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Ekologické, Ochrana pred stratou tvaru, Pre citlivú pokožku

Počet praní

Počet praní 17

Objem

Objem 850 ml

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Prací gél

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  CIS303
Produktové číslo:  5412533414363
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03