Obnoviť stránku

ECOVER Color 1,2 kg

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECOVER Color 1,2 kg

Prací prášok na farebnú bielizeň nesmie chýbať v žiadnej domácnosti. Koncentrované zloženie s ochranou farieb zaistí ich stálosť. Rovnako účinne vyperie odolnú špinu aj škvrny rôzneho druhu pri nižších teplotách. Z jedného balenia prášku vyperiete až o 4 várky bielizne viac. Ušetríte teda energiu, peniaze aj planétu Zem. Parfumovaný je jemnými prírodnými esenciami.

Kľúčové vlastnosti

  • Chráni farby pred vyblednutím
  • pPrírodné zloženie
  • Nie je testovaný na zvieratách
  • 100 % recyklovateľný obal

Výroba

Čistiaci prostriedok je vyrobený z rastlinných zdrojov a nerastných látok. Látky, napríklad kremičitany, sa získavajú z piesku. Vďaka rýchlemu a kompletne odbúrateľnému materiálu je vhodný aj pre domáce čističky odpadových vôd. Má minimálny dopad na život živočíchov žijúcich vo vode. Obal je vyrobený z 80 % z recyklovateľného materiálu a je 100 % recyklovateľný. 

Zloženie

15 – 30 % aniónové tenzidy, zeolit, bieliace látka na báze kyslíka, 5 –  15 % neiónové tenzidy, kremičitan sodný, menej ako 5 % mydlo, bieliace aktivátor, polypeptidy, celulózová guma, parfum, síran sodný, glukonát sodný, hydrogénuhličitan sodný, citrát sodný a enzýmy.

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 1 200 g (1,2 kg)

XXL balenie

XXL balení Nie

Použitie

Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní, Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 16

Typ pracieho prostriedku

Typ pracieho prostriedku Prací prášok
Kód:  PPR200
Produktové číslo:  5412533400274
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11