Obnoviť stránku

ECOVER All in One 65 ks

5 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECOVER All in One 65 ks

Ekologické tablety, ktoré ako jediné na našom trhu neobsahujú fosfáty, teda sú k prírode ešte šetrnejšie. Ecover All in One účinne čistia riad z porcelánu, skla aj ďalších materiálov, navyše sú kompletne biologicky rozložiteľné. Tieto tablety sú jednoducho ideálne do každej zodpovednej domácnosti. 

Kľúčové vlastnosti tabliet do umývačky Ecover All in One

  • Ecover tablety All in One sú účinné pre všetky typy riadu z porcelánu, poháre, príbor a ďalšie
  • Bez obsahu fosfátov
  • Ekologické zloženie tabliet All in One na rastlinnej a minerálnej báze
  • Kompletne biologicky rozložiteľné
  • Netestované na zvieratách

S týmto výrobkom nezaťažujete prírodu

Výrobky značky ECOVER sú vytvorené na rastlinnej a minerálnej báze. Okrem ich skvelých čistiacich schopností vás osloví aj ich šetrnosť k našej Zemi, ide totiž o ekologické výrobky. Neobsahujú žiadne zložky z ropy, sú šetrné k prírode, a navyše sú rýchlo a 100% biologicky odbúrateľné (ako samotné fľaše, tak aj uzávery). Ide teda o najlepšie ekologické výrobky na slovenskom trhu.

Zloženie:
30 % citrát sodný, 5 – 15 % bieliaca látka na báze kyslíka, peroxouhličtan sodný, kremičitan sodný, uhličitan sodný, < 5 % neiónové tenzidy, polypeptidy, bieliaci aktivátor, enzýmy, parfum (vôňa citrón; obsah: Limonén), glukozidy, sorbitol , glycerín.

Upozornenie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. PRI POŽITÍ: vypláchnite ústa. NEVYVOLÁVAJTE zvracanie. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM alebo lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kuchyne

Druh

Druh Multifunkčný

Podľa radu

Podľa radu All in 1

Počet kusov

Počet kusov 65 ks

Podľa konzistencie

Podľa konzistencie Pevné

Typ produktu

Typ produktu Tablety
Kód:  MYC164
Produktové číslo:  5412533416626
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18