Obnoviť stránku

Ecovacs Winbot W950

3,4 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ecovacs Winbot W950

Nová éra umývania okien 

Robotický čistič okien Ecovacs WINBOT 950 zaistí pohodlné, bezpečné a maximálne účinné umývanie okien. Inovatívny systém Smart Drive umožní prístroju ľahko manévrovať po celej sklenenej ploche vrátane jej rohov. Robot je navyše vybavený senzormi okrajovej detekcie na bezproblémové upratovanie na bezrámových oknách. Vďaka dlhému káblu a štvorstupňovému procesu čistenia je ideálny na dôkladné čistenie aj na oknách s väčšími rozmermi. 


Moderné technológie

WINBOT 950 je vybavený radom inteligentných funkcií, vďaka ktorým sa postará o automatické čistenie okien s dokonalými výsledkami. Inteligentná technológia Smart Drive umožňuje otáčanie rukoväte o 90 stupňov vďaka čomu je zaručený voľný pohyb robota po sklenenej ploche a maximálna efektivita čistenia. Štvorcový tvar prístroja zabezpečí dôkladné vyčistenie rohov okien. 

4 stupne upratovania 

Robot disponuje 4-stupňovým systémom čistenia, ktorý zaistí dôkladné umývanie vo všetkých smeroch. Vďaka tomuto dômyselnému systému je maximálne využitý čistiaci roztok, takže okná budú po dokončení upratovania žiarivo čisté. 

Dosiahne tam, kam vy sa nedostanete 

Na maximálnu flexibilitu je robot WINBOT 950 vybavený predlžovacím káblom s dĺžkou 5 metrov, vďaka ktorému dokáže vyčistiť všetky druhy okien aj väčších rozmerov. Počas čistenia zariadenie vykazuje nízku hladinu hluku, takže vás nebude rušiť pri vašich obľúbených činnostiach. 

Všestranné použitie 

Čistič okien WINBOT 950 je ideálny na čistenie rámových alebo bezrámových okien, sprchovacích kútov, posuvných sklenených dverí, sklenených zábradlí v interiéri a exteriéri atď. Je vhodný aj na čistenie šikmých striech alebo zimných záhrad. 

Praktické diaľkové ovládanie 

Súčasťou balenia je praktické diaľkové ovládanie, ktoré umožní navigovať robota odkiaľkoľvek. Stlačením jediného tlačidla ľahko zariadenie spustíte, zastavíte alebo pohodlne zmeníte smer jeho pohybu. Napájanie ovládača zabezpečujú dve AAA batérie (2 ks súčasťou balenia).


Detekcia hrán

Technológia detekcie hrán 

Vďaka technológii detekcie hrán robot spoľahlivo rozpozná, či je sklo orámované alebo bezrámové a automaticky sa vyhne prejazdu cez jeho hrany. 

Zabezpečenie proti pádu

Bezpečnostný systém proti pádu 

Robotický čistič okien WINBOT 950 je vybavený bezpečnostnou sacou bunkou s reťazou, ktorá v prípade nepravdepodobného oddelenia od skla zabráni jeho pádu z okna. 

Inteligentná navigácia

Čistenie dokončí na rovnakej pozícii, kde ho začal 

Počas čistenia robot volí najefektívnejšiu trasu, aby nebolo vynechané žiadne neošetrené miesto. Po dokončení upratovania sa WINBOT vracia na východiskovú pozíciu, kde ho môžete ľahko odpojiť. 

Sací ventilátor

Výkonný sací ventilátor 

Robot je vybavený výkonným sacím ventilátorom s tichým chodom, ktorý sa postará o jeho bezpečné pripevnenie ku sklu. Ventilátor navyše zabezpečí, že čistiace látky dokáže silnejšie stierať, takže vaše okná budú vždy žiariť čistotou. 

Záložná batéria

Záložná batéria 

Na prípad prerušenia dodávky elektrického prúdu je robot vybavený záložnou batériou, ktorá zaistí prevádzku zariadenia počas 15 minút. 

Zvukové a vizuálne signály

Zvukové a vizuálne varovné signály 

Na komunikáciu využíva robot zvukové a vizuálne signály, pomocou ktorých vás informuje o dobíjaní batérie, dokončení upratovania alebo upozorní na prekážku, ktorú nemôže zdolať. 


Obsah balenia 

  • 1× Ecovacs Winbot W950 
  • 1× Sieťový adaptér 
  • 1× Predlžovací kábel napájania s ochranou proti zamotávaniu 
  • 1× Prísavka so zaisťovacím popruhom proti pádu 
  • 3× Textília z mikrovlákna 
  • 1× Čistiaci prostriedok Ecovacs 
  • 1× Diaľkový ovládač 
  • 2× AAA batérie do diaľkového ovládača 
  • 1× Dokončovacia handrička 
  • 1× Návod na obsluhu 


Parametre a špecifikácia

Určenie

Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie Základná
Funkcie Senzor proti nárazu

Vlastnosti

Typ ovládania Diaľkový ovládač
Vlastnosti Diaľkové ovládanie

Typ povrchu

Typ povrchu Sklo

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjací adaptér

Hlučnosť

Hlučnosť 64 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 24,7 cm
Výška 11,5 cm
Hĺbka 24,6 cm
Hmotnosť 2,8 kg

Hlučnosť

Hlučnosť 64 dB
Kód:  ECOWI595
Produktové číslo:  W950
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06