Obnoviť stránku

ECODENTA Cinnamon toothpaste against caries with rosemary extract and Teavigo™ 100 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECODENTA Cinnamon toothpaste against caries with rosemary extract and Teavigo™ 100 ml

Osviežujúci zubná pasta Ecodenta poskytuje komplexnú starostlivosť pre zdravú ústnu dutinu. Firma Ecodenta vo svojich výrobkoch spája tradičné prírodné látky s najnovšími vedeckými poznatkami, čím vznikajú jedinečne efektívne zubné pasty pre každého. Táto zubná pasta s výťažkom zo škorice je zameraná na perfektnú ochranu pred zubným kazom a zubným kameňom, zároveň tiež posilňuje zubnú sklovinu a zaistí svieži dych.

 

Kľúčové vlastnosti pasty Ecodenta ECODENTA Cinnamon

  • Prevencia zubného kazu
  • Vysoký obsah prírodných látok
  • Osviežuje ústnu dutinu
  • Ecodenta poskytuje komplexnú starostlivosť
  • S výťažkom zo škorice a rozmarínu
  • S obsahom Teavigo

Prírodné látky pre zdravé zuby

V tejto zubnej paste nenájdete žiadne škodlivé abrazívne alebo penivé prísady, naopak obsahuje kvalitné prírodné suroviny, ktoré vám zaistia tú najlepšiu starostlivosť. Aktívnymi látkami v tejto paste sú výťažky zo škorice a rozmarínu, ktoré osviežujú ústnu dutinu a pocit sviežosti dlhodobo udržujú. Ďalšou podstatnou zložkou je potom látka Teavigo – extrakt zo zeleného čaju, ktorý poskytne komplexnú starostlivosť pre zdravú ústnu dutinu – zabraňuje vzniku zubného kameňa, pôsobí antibakteriálne a zaistí svieži dych.

Zloženie zubnej pasty

Zubné pasty Ecodenta sa skladajú takmer výhradne z prírodných látok, a sú preto tou najlepšou voľbou pre vaše zdravie.

zloženie:
Glycerin*, Aqua*, Hydrated silica*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma, Titanium Dioxide, Xanthan gum*, Epigallocatechin Gallate*, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*, Cellulose gum*, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Cinnamal, Limonene

*97% zložiek prírodnej povahy

 

Parametre a špecifikácia

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti Ochrana pred zubným kazom
Kód:  ZUB347
Produktové číslo:  4770001333877

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16