Obnoviť stránku

DW HOME Tranquil Lotus 9,5 oz

4,3 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DW HOME Tranquil Lotus 9,5 oz

DW HOME Tranquil Lotus 9,5 oz je vonná sviečka v skle s vôňou lotosového kvetu. Je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí dlho a čisto. Vďaka dvom knôtom, ktorými je opatrená, dochádza k rovnomernému horeniu bez zostávajúceho vosku. Sviečka vydrží horieť až 33 hodín a po celú dobu si môžete dopriať príjemnú relaxáciu. Čarovná vôňa lotosového kvetu, jazmínu a kaly sa prelína s pikantným kardamónom a šumivým grapefruitom. Celá esencia je navyše prežiarená vôňou santalového dreva, mošusu a jantáru a prinesie dokonalý blahodarný vplyv na vaše telo i uvoľnenie vašej mysle. DW HOME Tranquil Lotus prináša kombináciu podmanivej vône a jedinečných chvíľok oddychu a relaxácie.

Kľúčové vlastnosti DW HOME Tranquil Lotus 9,5 oz

  • Vonná sviečka v skle
  • DW HOME Tranquil Lotus s vôňou lotosového kvetu
  • S esenciou santalového dreva, mošusu a jantáru
  • Vyrobená zo sójového vosku
  • Rovnomerné horenie vďaka dvom knôtom
  • S dobou horenia až 33 hodín
  • Ručne plnená

Jedinečná domáca dekorácia

Vonná sviečka DW HOME Tranquil Lotus vám zaistí nielen príjemné chvíle relaxácie, ale takisto sa stane výnimočnou domácou dekoráciou. Sviečka je navrhnutá tými najlepšími dizajnérmi a prinesie do vášho bytu skutočné kúzlo. Jej výnimočnosť spočíva aj v ručnom plnení a veľmi príjemnej vôni. Sviečka DW HOME prevonia celý váš byt na skutočne dlhú dobu.

Použitie a skladovanie:
Sviečku pred jej použitím skladujte na tmavom mieste pri teplote do 20
°C. Pred jej zapálením odstráňte viečko a umiestnite ju na nehorľavú podložku. Pre dokonalý efekt a úplné vyhorenie nechajte vždy voskové jazierko rozpustiť po celom povrchu. Po zapálení sviečku nenechávajte bez dozoru a nehaste ju priklopením viečka.

Hmotnosť:
269 g


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Kvetinová

Hmotnosť

Hmotnosť 270 g

Doba horenia

Doba horenia 33 h
Kód:  SVI141
Produktové číslo:  6833270000050

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01