Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DW HOME Soothing Crystal 390 g

Príslušenstvo k tovaru

DW HOME Soothing Crystal 390 g

DW HOME Soothing Crystal je vonnou sviečkou v skle s vôňou blahodarného krištáľu. Je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí dlho a čisto. Vďaka trom knôtom, ktorými je sviečka DW HOME opatrená, dochádza k rovnomernému horeniu bez zostávajúceho vosku. Sviečka DW HOME vydrží horieť až 26 hodín, počas ktorých si môžete dopriať príjemnú relaxáciu. Esencia tropických kvetov i exotického dreva a nádych zelených byliniek i slnkom prehriateho mošusu prinesie dokonale blahodarný vplyv na vaše telo i uvoľnenie vašej mysle. DW HOME Soothing Crystal prináša kombináciu podmanivej vône a jedinečných chvíľok oddychu a relaxácie.

Kľúčové vlastnosti sviečky DW HOME Soothing Crystal 390 g

  • Vonná sviečka DW HOME Soothing Crystal v skle
  • Vôňa tropických kvetov, exotického dreva, s nádychom zelených byliniek a mošusu
  • Sviečka DW HOME je vyrobená zo sójového vosku
  • Rovnomerné horenie vďaka trom knôtom
  • S dobou horenia až 26 hodín
  • Sviečka DW HOME je ručne plnená

Sviečka DW HOME Soothing Crystal ako jedinečná domáca dekorácia

Vonná sviečka DW HOME Soothing Crystal vám zaistí nielen príjemné chvíle relaxácie, ale takisto sa stane výnimočnou domácou dekoráciou. Sviečka je navrhnutá tými najlepšími dizajnérmi a prinesie do vášho bytu skutočné kúzlo. Jej výnimočnosť spočíva aj v ručnom plnení a veľmi príjemnej vôni. Sviečka DW HOME prevonia celý váš byt na skutočne dlhú dobu.

Použitie a skladovanie sviečky DW HOME:
Sviečku pred jej použitím skladujte na tmavom mieste pri teplote do 20
°C. Pred zapálením sviečky DW HOME odstráňte viečko a umiestnite ju na nehorľavú podložku. Pre dokonalý efekt a úplné vyhorenie nechajte vždy voskové jazierko rozpustiť po celom povrchu. Po zapálení sviečku nenechávajte bez dozoru a nehaste ju priklopením viečka.

Hmotnosť:
390,37 g


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Orientálna

Hmotnosť

Hmotnosť 390 g

Doba horenia

Doba horenia 26 h
Kód:  SVI168
Produktové číslo:  8596833270175

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06