Obnoviť stránku

DW HOME Peony Petals 15 oz

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DW HOME Peony Petals 15 oz

DW HOME Peony Petals 15 oz je vonnou sviečkou v skle s vôňou pivonky. Je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí dlho a čisto. Vďaka dvom knôtom, ktorými je vybavená, dochádza k rovnomernému horeniu bez zostávajúceho vosku. Sviečka vydrží horieť až 56 hodín a po celý čas si môžete dopriať príjemnú relaxáciu. Nádherná vôňa okvetných lístkov pivonky s jemnými tónmi záhradnej ruže je dokonale prepojená s vôňou frézie a nechtíka a prinesie dokonale blahodarný vplyv na vaše telo aj uvoľnenie vašej mysle. DW HOME Peony Petals prináša kombináciu podmanivej vône a jedinečných chvíľok oddychu a relaxácie.

    

Kľúčové vlastnosti DW HOME Peony Petals 15 oz

  • Vonná sviečka v skle
  • DW HOME Peony Petals s vôňou pivonky
  • Vôňa okvetných lístkov pivonky s jemnými tónmi záhradnej ruže prepojená s vôňou frézie a nechtíka
  • Vyrobená zo sójového vosku
  • Rovnomerné horenie vďaka dvom knôtom
  • S časom horenia až 56 hodín
  • Ručne plnená
    

Jedinečná domáca dekorácia

Vonná sviečka DW HOME Peony Petals vám zaistí nielen príjemné chvíle relaxácie, ale takisto sa stane výnimočnou domácou dekoráciou. Sviečka je navrhnutá tými najlepšími dizajnérmi a prinesie do vášho bytu skutočné kúzlo. Jej výnimočnosť spočíva aj v ručnom plnení a veľmi príjemnej vôni. Sviečka DW HOME prevonia celý váš byt na skutočne dlhý čas.

Použitie a skladovanie:
Sviečku pred jej použitím skladujte na tmavom mieste pri teplote do 20 
°C. Pred jej zapálením odstráňte viečko a umiestnite ju na nehorľavú podložku. Na dokonalý efekt a úplné vyhorenie nechajte vždy voskové jazierko rozpustiť po celom povrchu. Po zapálení sviečku nenechávajte bez dozoru a nehaste ju priklopením viečka.

    

Hmotnosť:
425,53 g


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Kvetinová

Hmotnosť

Hmotnosť 425 g

Druh

Druh sviečky Vonná
Kód:  SVI140
Produktové číslo:  6833270000043

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07