Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DW HOME Lavender Chamomile 425 g

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DW HOME Lavender Chamomile 425 g

DW HOME Lavender Chamomile je vonnou sviečkou v skle s vôňou levandule a harmančeka. Je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí dlho a čisto. Vďaka dvom knôtom, ktorými je sviečka DW HOME opatrená, dochádza k rovnomernému horeniu bez zostávajúceho vosku. Sviečka DW HOME vydrží horieť až 56 hodín, počas ktorých si môžete dopriať príjemnú relaxáciu. Jedinečná vôňa levandule a harmančeka je jemne prepojená s tónmi bergamotu a nádychom divokého mošusu. Výsledkom je vôňa, ktorá vás upokojí aj povzbudí a prinesie dokonale blahodarný vplyv na vaše telo i myseľ. DW HOME Lavender Chamomile prináša kombináciu podmanivej vône a jedinečných chvíľok oddychu a relaxácie.

Kľúčové vlastnosti sviečky DW HOME Lavender Chamomile 425 g

  • Vonná sviečka DW HOME Lavender Chamomile v skle
  • Vôňa levandule a harmančeka prepojená s tónmi bergamotu a divokého mošusu
  • Sviečka DW HOME je vyrobená zo sójového vosku
  • Rovnomerné horenie vďaka dvom knôtom
  • S dobou horenia až 56 hodín
  • Sviečka DW HOME je ručne plnená

Sviečka DW HOME Lavender Chamomile ako jedinečná domáca dekorácia

Vonná sviečka DW HOME Lavender Chamomile vám zaistí nielen príjemné chvíle relaxácie, ale takisto sa stane výnimočnou domácou dekoráciou. Sviečka je navrhnutá tými najlepšími dizajnérmi a prinesie do vášho bytu skutočné kúzlo. Jej výnimočnosť spočíva aj v ručnom plnení a veľmi príjemnej vôni. Sviečka DW HOME prevonia celý váš byt na skutočne dlhú dobu.

Použitie a skladovanie sviečky DW HOME:
Sviečku pred jej použitím skladujte na tmavom mieste pri teplote do 20
°C. Pred zapálením sviečky DW HOME odstráňte viečko a umiestnite ju na nehorľavú podložku. Pre dokonalý efekt a úplné vyhorenie nechajte vždy voskové jazierko rozpustiť po celom povrchu. Po zapálení sviečku nenechávajte bez dozoru a nehaste ju priklopením viečka.

Hmotnosť:
425,53 g


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Kvetinová

Hmotnosť

Hmotnosť 425 g

Druh

Druh sviečky Vonná
Kód:  SVI171
Produktové číslo:  6833270149766

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09