Obnoviť stránku

DW HOME Calming Waves 15 oz

4,8 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DW HOME Calming Waves 15 oz

DW HOME Calming Waves 15 oz je vonnou sviečkou v skle s vôňou sviežeho vánku. Je vyrobená zo sójového vosku, ktorý horí dlho a čisto. Vďaka dvom knôtom, ktorými je opatrená, dochádza k rovnomernému horeniu bez zostávajúceho vosku. Sviečka vydrží horieť až 56 hodín a počas celej doby si môžete dopriať príjemnú relaxáciu. Zmes citrusových plodov, mandarínky a pomaranča je nádherne prepojená s teplými tónmi bieleho cédra a pižma. Výsledkom je energická a oslnivá vôňa, ktorá prinesie dokonale blahodarný vplyv na vaše telo aj uvoľnenie vašej mysle. DW HOME Calming Waves prináša kombináciu podmanivej vône a jedinečných chvíľok oddychu a relaxácie.

Kľúčové vlastnosti DW HOME Calming Waves 15 oz

  • Vonná sviečka v skle
  • DW HOME Calming Waves s vôňou sviežeho vánku
  • Zmes citrusových plodov, mandarínky a pomaranča prepojená s tónmi bieleho cédru a mošusu
  • Vyrobená zo sójového vosku
  • Rovnomerné horenie vďaka dvom knôtom
  • S dobou horenia až 56 hodín
  • Ručne plnená

Jedinečná domáca dekorácia

Vonná sviečka DW HOME Calming Waves vám zaistí nielen príjemné chvíle relaxácie, ale takisto sa stane výnimočnou domácou dekoráciou. Sviečka je navrhnutá tými najlepšími dizajnérmi a prinesie do vášho bytu skutočné kúzlo. Jej výnimočnosť spočíva aj v ručnom plnení a veľmi príjemnej vôni. Sviečka DW HOME prevonia celý váš byt na skutočne dlhú dobu.

Použitie a skladovanie:
Sviečku pred jej použitím skladujte na tmavom mieste pri teplote do 20
°C. Pred jej zapálením odstráňte viečko a umiestnite ju na nehorľavú podložku. Pre dokonalý efekt a úplné vyhorenie nechajte vždy voskové jazierko rozpustiť po celom povrchu. Po zapálení sviečku nenechávajte bez dozoru a nehaste ju priklopením viečka.

Hmotnosť:
425, 53 g


Parametre a špecifikácia

Typ vône

Typ vône Ovocná

Hmotnosť

Hmotnosť 425 g

Druh

Druh sviečky Vonná

Veľkosť

Veľkosť sviečky Veľká

Farba

Farba Modrá

Nádoba

Nádoba Sklenená
Kód:  SVI146
Produktové číslo:  6833270000104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09