Obnoviť stránku

DUREX zamilovaný balíček

Príslušenstvo k tovaru

DUREX zamilovaný balíček

Vychutnajte si intímne chvíle so svojím partnerom a vytvorte špeciálny balík od DUREX ku sviatku Sv. Valentína. V sade nájdete balenie 10 DUREX Feel Ultra Thin a 2 v 1 DUREX Play zmyselný masážny gél. Ultra tenké kondómy DUREX Feel Ultra Thin vynikajú svojou jemnosťou, ktorá zaručuje maximálnu citlivosť a blízkosť vášho partnera počas milostnej záležitosti. Dajú vám perfektnú priľnavosť, intenzívnejší pocit a spoľahlivú ochranu, aj keď sa vôbec necítite. Dermatologicky testované priehľadné lubrikované sú kondómy vyrobený z prírodného kaučukového latexu, na konci sú zakončené rezervoárom. Sú veľmi ľahko použiteľné.

Hlavné výhody

  • Ultra-tenké kondómy pre ešte väčšiu citlivosť
  • Dokonalé uchopenie a spoľahlivá ochranu
  • Priehľadné lubrikované kondómy končiace zásobníkom
  • Z latexu z prírodného kaučuku
  • Zmyselný gél pre vzrušujúcu masáž a lubrikáciu
  • Gél na báze vody

Doprajte si zvodnú masáž

Dajte svojmu blížnemu zmyselnú masáž, končiacu vášnivou láskou. Masážny gél Ylang Ylang 2 v 1 plní aj funkciu lubrikantu, ktorý zmierňuje pocit sucha a je ideálny na použitie v intímnej oblasti. Je založený na vode, je tiež jedlý, takže sa nemusíte vzdať žiadnych milostných hier. Vzrušujúca a zvodná gélová masáž povznesie vaše milovanie na vyššiu úroveň, prinesie vám veľa nečakaných erotických zážitkov a poskytne vám zmyslové potešenie z krásne kĺzajúcich tiel.

Obsah balenia:

  • Kondómy DUREX Feel Ultra Thin 10 ks
  • Zmyselný masážny gél 2v1 DUREX Play 200 ml

 

 
 

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Šírka 52 mm

Obsah balenia

Počet kusov 10 ks

Typ

Typ Masážny
Kód:  KND009s
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16