Obnoviť stránku

DUREX Pleasure Ring 1 ks

4,4 63 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
6,70 €

DUREX Pleasure Ring 1 ks


Maximálne predĺženie erekcie

Stáva sa vám niekedy, že erekcia nie je taká kvalitná alebo netrvá tak dlho, ako by ste si vy aj váš partner predstavovali? Potom je práve vám určený krúžok rozkoše od spoločnosti Durex, ktorý bol navrhnutý s cieľom pomôcť vám udržať silnejšiu erekciu dlhšiu dobu a zintenzívniť potešenie oboch partnerov.


Maximálne pohodlie

Výnimočne elastický a diskrétny krúžok rozkoše je možné použiť so štandardným kondómom alebo bez neho. Jednoducho ho nasaďte na koreň penisu, kde príjemne drží. Ešte príjemnejší zážitok s týmto produktom dosiahnete v spojení s lubrikačnými gélmi Durex Play alebo Durex Play Massage 2 v 1.

Kľúčové vlastnosti

  • špeciálne navrhnuté na maximálne predĺženie erekcie
  • na zintenzívnenie potešenia oboch partnerov
  • výnimočne elastický a mäkký
  • na dlhšie trvanie erekcie

Návod na použitie

  1. Krúžok rozkoše Durex možno použiť s kondómom z prírodného latexu Durex alebo bez neho.
  2. Ak používate kondóm, nasaďte si ho ako prvý (pred nasadením si preštudujte pokyny na použitie kondómu). Pri nasadzovaní krúžku dávajte pozor, aby ste nepoškodili kondóm.
  3. Krúžok vyberte z obalu, roztiahnite ho a opatrne nasaďte na koreň stoporeného penisu. Užívajte si!
  4. Krúžok z penisu odstránite jeho roztiahnutím a opatrným posunutím nahor. Krúžok nemajte nasadený dlhšie ako 30 minút. Ak u vás dôjde k nepríjemným pocitom, krúžok okamžite zložte.
  5. Po použití krúžok umyte mydlom a teplou vodou. Opláchnite ho teplou vodou a osušte uterákom alebo handričkou, ktorá nepúšťa vlákna. Uchovávajte v dodanom blistrovom obale. Nikdy nepoužívajte čistiace prostriedky obsahujúce alkohol, rozpúšťadlá na báze ropy alebo acetón.
  6. Pred jednotlivými použitiami si urobte minimálne 60-minútovú prestávku. Po 6 použitiach krúžok opatrne zlikvidujte v súlade s miestnymi požiadavkami na zber odpadu.

Obmedzenia pri používaní

Použitie produktu môže spôsobiť pomliaždenie alebo natrhnutiu ciev v penise. Vzhľadom na to, že použitie alkoholu alebo drog môže znížiť úsudok používateľa a zvýšiť nebezpečenstvo poranenia penisu, erekčné krúžky nepoužívajte, ak ste pod vplyvom týchto látok. Dlhšie používanie erekčného krúžku (t. j. bez toho, aby ste ho dali dole) môže spôsobiť trvalé poranenie penisu. Nespite s nasadeným erekčným krúžkom.

Nesprávne použitie erekčného krúžku môže spôsobiť pomliaždenie, bolestivé poranenia alebo trvalé následky na penise. Ak u vás dôjde k nepríjemným pocitom, krúžok okamžite zložte. Ak máte pri používaní tohto produktu alebo váš partner, nepríjemné pocity, obráťte sa na svojho lekára. Erekčné krúžky nezabránia otehotneniu. Nejde o antikoncepčný prostriedok. Tento produkt nie je elektrickým zariadením a nevyžaduje použitie batérií. Vnútri je 1 krúžok.

Uchovávajte mimo dosahu detí. Tento produkt je určený iba pre dospelé osoby. Pri otváraní kartónu ostrými predmetmi dávajte pozor, mohlo by dôjsť k poškodeniu krúžku. Pokiaľ je obal poškodený, produkt nepoužívajte. Písomné informácie si uchovávajte na neskoršie prečítanie a použitie.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  KND025
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5900627066845
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13