Obnoviť stránku

DUREX EMOJI Pleasure me 12 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DUREX EMOJI Pleasure me 12 ks

Kondómy s vrúbkami a výstupkami Durex Emoji Pleasure me zaručujú silnú stimuláciu a ešte intenzívnejší zážitok počas milovania. Vďaka špecifickému rozmiestneniu vrúbkov a výstupkov prinášajú obom partnerom maximálne potešenie a ponúkajú výnimočné vzrušenie. Ženy poteší najmä vrúbkami umiestnenými pri spodnej časti kondómu, ktoré nádherne dráždia klitoris. Unikátny tvar Easy-On s rezervoárom na konci umožňuje pohodlné a jednoduché nasadenie prezervatívu. Vo vnútri škatuľky nájdete smajlíky a špeciálne emotikony, ktoré odbúrajú pocit trápnosti vo chvíli, keď nastane čas kondómy použiť.

Kľúčové vlastnosti kondómov Durex Emoji Pleasure me

  • Priehľadné lubrikované prezervatívy s vylepšenou vôňou
  • Špecifické rozmiestnenie vrúbkov a výstupkov
  • Unikátny tvar Easy-On s rezervoárom pre jednoduché nasadenie
  • Smajlíci a špeciálne emotikony vnútri škatuľky
  • Pohodlie a dokonalá priľnavosť
  • Z prírodného kaučukového latexu

Doprajte si jedinečné vzrušujúce zážitky

Priehľadné lubrikované prezervatívy vám poskytnú dokonalú priľnavosť, pričom ich na sebe ani len nebudete cítiť. Sú vyrobené z vysokokvalitného prírodného kaučukového latexu a sú dermatologicky a 100 % elektronicky testované. Ich prednosťou je vylepšená vôňa prekrývajúca pach kaučuku, takže vás nič nebude rozptyľovať a môžete si tak naplno užívať milostné chvíle. V praktickom balení nájdete 12 kusov prezervatívov. Kondómy spoľahlivo chránia nielen pred nežiaducim otehotnením, ale aj pred pohlavnými chorobami. Kondómy Durex Emoji Pleasure me tou správnou voľbou pre bezpečný sex a maximálne vzrušenie.
Skladovanie:
Kondómy uchovávajte na suchom, chladnom mieste a chráňte pred priamym slnečným svetlom.

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Šírka 56 mm
Výška 195 mm

Vlastnosti

Typ S vrúbkovaním
Lubrikácia Bežná
Materiál Latexové

Obsah balenia

V balení Kondómy jedného druhu
Počet kusov 12 ks
Kód:  KND048
Produktové číslo:  5052197045390
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03