Obnoviť stránku

DRIPPING GOLD Wonder Water Samoopaľovacia hmla medium/dark Súprava so štetcom 100 ml

Garancia najlepšej ceny
29,90 €

DRIPPING GOLD Wonder Water Samoopaľovacia hmla medium/dark Súprava so štetcom 100 ml

DRIPPING GOLD Wonder Water Samoopaľovacia hmla je ideálnym riešením pre tých, ktorí túžia po prirodzenom a rovnomernom opálení bez slnečného žiarenia. Súprava obsahuje samoopaľovaciu hmlu v stredne tmavom odtieni, ktorá dodáva pokožke krásny bronzový nádych. Vďaka ľahko použiteľnému štetcu je aplikácia rýchla a presná, čo zaisťuje rovnomerné nanesenie a minimalizuje riziko šmúh. DRIPPING GOLD Wonder Water je ideálny na domáce použitie aj na cesty, prináša dlhotrvajúce výsledky a hydratáciu pokožky.

DRIPPING GOLD Wonder Water

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy DRIPPING GOLD Wonder Water – medium/dark

  • Kozmetická sada DRIPPING GOLD Wonder Water sa skladá zo samoopaľovacej hmly a štetca
  • Poskytne vám prirodzené a rovnomerné opálenie bez slnečného žiarenia
  • Pôsobí už po 2 hodinách
  • Je vhodná na tvár
  • Môžem ju používať aj tehotné alebo dojčiace ženy
  • Neupcháva póry
  • Vyrovnáva tón pleti a prirodzene rozžiari tvár
  • DRIPPING GOLD Wonder Water sa pýši vegánskym zložením

Samoopaľovacia hmla DRIPPING GOLD Wonder Water

DRIPPING GOLD Wonder Water je samoopaľovacia hmla navrhnutá na dosiahnutie stredného až tmavého opálenia na tvári. Je ideálna na použitie v dňoch bez make-upu alebo ako perfektná základňa pod make-up, pričom poskytuje super hydratačnú starostlivosť. Hmla začne pôsobiť už od 2 hodín po aplikácii a dodá pleti prirodzene opálený a žiarivý zlatistý nádych. Neupcháva póry, vyrovnáva tón pleti a prirodzene ju rozžiari. DRIPPING GOLD Wonder Water je taktiež vhodná pre tehotné a dojčiace ženy, a má vegánske zloženie.

DRIPPING GOLD Wonder Water

DRIPPING GOLD Mini kabuki štetec

DRIPPING GOLD Mini kabuki štetec je ideálnym doplnkom na aplikáciu samoopaľovacích hmiel a ďalších kozmetických prípravkov. Je navrhnutý tak, aby poskytoval rovnomernú a precíznu aplikáciu, čo zaručuje dokonalé a prirodzené výsledky. Jeho kompaktná veľkosť umožňuje ľahké prenášanie a použitie kdekoľvek na cestách. Štetiny sú jemné a husté, čo umožňuje pohodlné a efektívne roztieranie produktov bez šmúh a nerovností. Tento mini kabuki štetec je nevyhnutným nástrojom pre každého, kto túži po profesionálnom vzhľade s prirodzene žiarivým finišom.

DRIPPING GOLD Wonder Water

Zloženie

Ingredients. Aqua, dihydroxyaceton, Glycerine, Isopentyldiol, PEG-40 Hydrogenated, Castor oil, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic acid, Ethylhexylglycerin, Limonene, Coumarin, Geraniol.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks

Objem

Objem 100 ml
Kód:  OPA480s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  OPA480s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17