Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen 3 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dr. Hauschka Neem Nail Oil Pen 3 ml

Sérum na nechty je uložené do špeciálneho pera, ktoré sa ľahko vojde aj do tej najmenšej kabelky. Môžete tak kedykoľvek vo voľnej chvíľke pero vytiahnuť a ošetrovať svoje nechty počas cesty do práce, pri poludňajšej pauze alebo na lavičke v parku. Sérum vyživuje a hydratuje nechtovú kožičku, nechty a ich okolie. Nanáša sa jednoduchým spôsobom, kedykoľvek podľa aktuálnej potreby a ihneď po nanesení spoľahlivo ošetruje lámavé alebo inak poškodené nechty. Jedinečným spôsobom ošetruje tiež jemnú a veľmi namáhanú kožtičku v okolí nechtov, ktorá sa občas zatrháva. Zanecháva nechty pevné, hladké, prirodzene pružné a dokonale príťažlivé. Doprajte si krásne ruky s nechtami, ktoré vás budú skvelo reprezentovať!

Vlastnosti séra

  • Je určené na výživu nechtov a okolitej kožičky
  • Balenie v podobe pera sa ľahko zmestí do kabelky
  • Vyživuje a hydratuje nechtovú kožičku aj nechty
  • Nanáša sa jednoduchým spôsobom priamo na poškodené miesta
  • Ošetruje lámavé alebo inak poškodené nechty
  • Zanecháva nechty pevné, pružné, hladké a príťažlivé

Krásne ruky - vizitka moderných žien

Liečivé sérum sa jemne stará o nechtovú kožičku aj nechty. Vrchol pera dávkuje optimálne množstvo séra a podporuje rast krásnych a siných nechtov. Bohaté prírodné zloženie obsahuje výťažky z neem listov a z rastliny Anthyllis, v kombinácii s upokojujúcim harmančekom. Jemné prírodné oleje zmäkčia kožičku a znateľne spevnia mäkké alebo krehké nechty. Jedinečným spôsobom posilňujú obranyschopnosť nechtov a viditeľne ich ošetrujú. Doprajte si účinné sérum, aby vaše nechty boli zdravé a krásne!

Zloženie:
Arachis Hypogaea (Peanut) Oil, Melia Azadirachta Leaf Extract, Anthyllis Vulneraria Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Linalool*, Limonene*, Geraniol* 

Použitie:
Ráno a večer, naneste kvapku séra na nechty na rukách alebo na nohách, vmasírujte pevne do nechtu a do okolitej kožičky. Po niekoľkých minútach odstráňte všetok prebytok séra. Používajte kedykoľvek podľa potreby.

 
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ balenia

Typ balenia Cestovné balenie
Kód:  KSDH017
Produktové číslo:  42239611

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09