Obnoviť stránku

DR. BECKMANN Spring 250 ml

4,4 28 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DR. BECKMANN Spring 250 ml

Aviváž DR. BECKMANN Jarná lúka dodá vašej bielizni dlhotrvajúcu sviežu vôňu. Vďaka špeciálnej technológii je vôňa uvoľňovaná postupne a prevonia vašu bielizeň aj dlho po vypraní a počas nosenia. Každým pohybom sa vôňa uvoľní a vy tak budete zažívať stále svieži pocit. Aviváž neobsahuje zmäkčovadlá, je teda vhodná na všetky druhy textílií vrátane mikrovlákna aj funkčnej bielizne. Môžete ju použiť aj do sušičiek na bielizeň a s ohľadom na koncentrované zloženie stačí aplikovať len veľmi malé množstvo. Aviváž DR. BECKMANN dokonale prevonia a osvieži vašu bielizeň a oblečenie.

Kľúčové vlastnosti vône na bielizeň DR. BECKMANN Jarná lúka

  • Aviváž s dlhotrvajúcou vôňou
  • Pre dokonale sviežu a voňavú bielizeň
  • Vôňa uvoľňovaná postupne s každým pohybom
  • Neobsahuje zmäkčovadlá
  • Aviváž DR. BECKMANN vhodná aj na použitie do sušičiek

Použitie:
Pre jemnú vôňu pridajte 2 – 3 vstreky do priehradky na aviváž. Pre dosiahnutie intenzívnejšej vône môžete dávkovanie primerane zvýšiť. Pri použití v sušičke aplikujte 2 – 3 vstreky na čistú textíliu a vložte do sušičky.

Zloženie:
< 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfumy (alpha-isomethyl ionone, buthylphenyl methylpropional, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, coumarin), konzervačné činidlá (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Podľa konzistencie Tekuté
Typ vône Kvetinová
Kód:  AVI220
Produktové číslo:  4008455538716

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02