Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DR. BECKMANN Odstraňovač zápachu 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DR. BECKMANN Odstraňovač zápachu 500 ml

Odstraňovač zápachu značky Dr. Beckmann účinkuje nielen proti pachu, ale chráni aj pred vznikom nového pachu pri nosení oblečenia. Prípravok je vhodný pre všetky druhy textílií vrátane funkčnej bielizne. Jeho patentované účinné látky pôsobia do hĺbky vlákien. Eliminuje nielen nepríjemné pachy, ktoré nemožno úplne odstrániť pri bežnom praní, ale aj zápach, ktorý sa pri nosení oblečenia rýchlo vracia späť. Vďaka vôni, ktorá sa postupne uvoľňuje z kapsúl zachytených na vláknach textílie, získate opäť svieži pocit pri každom nosení. Zbavíte sa tak najmä pachu z potu alebo nikotínu či zatuchnutého zápachu. Znášanlivosť odstraňovača zápachu Dr. Beckmann s pokožkou je dermatologicky testovaná.



Kľúčové vlastnosti odstraňovača zápachu Dr. Beckmann

  • Pôsobí proti pachu, chráni pred vznikom nového pachu
  • Odstraňovač zápachu Dr. Beckmann je vhodný pre všetky druhy textílií
  • Odstráni zápach potu, nikotínu, zatuchnutosť
  • Pôsobí do hĺbky vlákien
  • Postupne sa uvoľňujúca vôňa prináša pocit sviežosti
  • Znášanlivosť odstraňovača zápachu Dr. Beckmann je dermatologicky testovaná

Použitie:
Možno použiť na všetky textílie (funkčná bielizeň, syntetické tkaniny, vlnu, hodváb). Možno použiť aj pri praní na nízku teplotu. Možno kombinovať s pracím prostriedkom.

Použitie v práčke:
Naplňte uzáver (35 ml) a vlejte do dávkovača na aviváž. V prípade potreby (ak je práčka veľmi plná, alebo je zápach silný) zvýšte dávkovanie. Pridajte prací prostriedok ako obvykle a spustite prací program. Dodržujte pokyny uvedené na štítku textílií.



Zloženie:
<5 % neiónové povrchovo aktívne látky. Tiež obsahuje parfumy (benzyl bentoate, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene, alpha-Isomethyl ionone, benzyl alcohol), konzervačné činidlá (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone)

Upozornenie:
Nemiešajte s inými avivážami. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Objem:
500 ml


Kód:  AVI222
Produktové číslo:  4008455486116

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12