Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DR. BECKMANN - Čistič práčky s aktívnym uhlím, 250 ml

4,9 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,49 €

DR. BECKMANN - Čistič práčky s aktívnym uhlím, 250 ml

Dokonale čistú bielizeň získate iba z čistej práčky a jej čistotu zaistíte pravidelným používaním čističa práčky s aktívnym uhlím nemeckej značky Dr. Beckmann. Nové zloženie čističa s aktívnym uhlím čistí do hĺbky, rozpúšťa a na aktívne uhlie viaže zvyšky nečistôt, usadeniny a vodný kameň, ktoré môžu mať vplyv na funkciu a výkon vašej práčky. Vysokokvalitný, účinný čistič práčky Dr. Beckmann odstráni nielen vápenaté usadeniny, ale aj pachy a zvyšky pracieho prášku, a to z celého priestoru práčky, z bubna, z hadíc, vykurovacieho telesa a ďalších ťažko dostupných častí práčky. Kovové časti práčky ochráni pred koróziou a gumové tesnenia udrží pružné. Dr. Beckmann je zárukou účinnosti a kvality.

Kľúčové vlastnosti čističa práčky DR. BECKMANN – Čistič práčky s aktívnym uhlím

  • Značka Dr. Beckmann prináša pri všetkých svojich výrobkov záruku nemeckej kvality
  • Nové zloženie čističa s aktívnym uhlím, ktoré na seba viaže nečistoty
  • Čistič práčky čistí do hĺbky, rozpúšťa a odstraňuje nečistoty a usadeniny
  • Rozpúšťa vodný kameň z vnútorných častí práčky aj z hadice
  • Zabraňuje korózii kovových častí práčky a gumové časti udržiava elastické
  • Z práčky odstraňuje zápach a zvyšky pracích prostriedkov
  • Čistič práčky Dr. Beckmann pre dlhú životnosť práčky
  • Udržuje práčku čistú, funkčnú a predlžuje jej životnosť

Zloženie:
< 5 % neiónových povrchovo aktívnych látok, Parfumy, Butylphenyl methylpropional, Hexyl cinnamal, Limonene


Návod na použitie:
1) Vyčistite filter. Fľašu pred použitím dobre pretrepte. Vytiahnite dávkovaciu komoru a ponorte ju na 30 min. do roztoku 50 ml prípravku a 4 l teplej vody a vyčistite. Potom opäť dávkovaciu komoru zasuňte späť na miesto.

2) Odstráňte nečistoty, kamienky a pod. z gumového tesnenia. Na handričku nalejte malé množstvo prostriedku a utrite ním gumové tesnenie okolo dverí. Nechajte krátko pôsobiť, a potom utrite vlhkou handričkou.

3) Zostávajúce množstvo prostriedku nalejte do dávkovacej komory. Zapnite hlavný prací program (min. 60 °C) bez predprania, pracieho prostriedku a bielizne.

Tip:
Pre ochranu a údržbu práčky používajte 3× ročne. Držte sa pokynov od výrobcu práčky. Používaním čističa práčky Dr. Beckmann môžete predísť poruchám práčky a predĺžiť jej životnosť.


Varovanie:
Uchovávajte mimo dosahu detí.
Spôsobuje vážne podráždenie očí. Po manipulácii si dôkladne umyte ruky. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne vyplachujte vodou. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Do kúpeľne

Typ

Typ čističa Gél

Vlastnosti

Podľa konzistencie Tekuté

Objem

Objem 250 ml
Kód:  CIS386
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008455490519

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08