Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOVE Telové mlieko regeneračné 400 ml

4,6 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,39 €

DOVE Telové mlieko regeneračné 400 ml

Tělové mléko Dove Intensive Nourishment

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Telové mlieko Dove Intensive Nourishment s krémovým zložením vyživuje a pomáha obnoviť jemnosť veľmi suchej pokožky. Suchá a popraskaná koža už je odteraz minulosťou. Hĺbkové vyživujúce a hydratujúce účinky prírodných olejov uľavia extra suchej pokožke a navrátia jej energiu a hebkosť. Obsahuje unikátnu technológiu DeepCare Complex s bohatým esenciálnymi olejmi a niektorými pokožke prirodzenými lipidmi, ktoré hydratujú a vyživujú pokožku do hĺbky. Krásne sa rozotiera a po vstrebaní zanecháva na koži hodvábny pocit, ktorý si zamilujete.

Typ pokožky:
Pre veľmi suchú pokožku.

Použitie:
Telové mlieko aplikujte ráno a/alebo večer ľahkým hladením na celé telo.

Objem:
400 ml

Zloženie

Aqua, Glycerín, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Glycol Stearate, PEG-100 stearát, Petrolatum, Cyclopentasiloxane, Glyceryl stearate, Cetyl Alcohol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Parfum, Triethanolamín, Stearamid AMP, Disodium EDTA, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Sodium PCA, Potassium lactate, Isomerized kyseliny linoleovej, Helianthus annuus Seed Oil, Urea, Aminokyseliny kolagénu, Kyselina mliečna, Metylparabén, Phenoxyethanol, Propylparabén, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl alcohol,Citronellol, Coumarin, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 77891

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Hydratačný

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Objem

Objem 400 ml
Kód:  TM036
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8711600453975
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08