Obnoviť stránku

DOVE Nourishing Secrets Thickening Ritual Levanduľa 200 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Nourishing Secrets Thickening Ritual Levanduľa 200 ml

Dodajte spľasnutým vlasom objem pomocou kondicionéru Dove! Kondicionér s výťažkami z levandule prináša vašim vlasom výživu bez zaťaženia a zabezpečuje ich poddajnosť a objem. Vďaka schopnosti rozširovať priestor vo vlasových vláknach je účes vzdušný a navyše sú vlasy po umytí ľahko upraviteľné a prirodzene lesklé.

Hlavné prednosti

  • Kondicionér pre všetky typy vlasov
  • Dodáva vlasom hydratáciu a objem
  • Nezaťažuje
  • Vlasy sú ľahko upraviteľné
  • Obsahuje výťažky z levandule
  • Príjemne vonia

Použitie:
Aplikujte do práve umytých vlasov, vmasírujte a potom opláchnite. Vyhýbajte sa kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami ich ihneď vypláchnite vodou.

Zloženie:
Aqua (water), cetearyl alcohol, Amodimethicone, Behentrimonium chloride, Cetrimonium chloride, Dimethicone, Dipropylene glycol, Disodium EDTA, Gluconolactone, Glycerín, Lactic acid, Lavandula angustifolia (lavender) flower extract, Magnesium chloride, Magnesium nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (fragrance), PEG-7 propylheptyl éter, Phenoxyethanol, Propylene glycol, Rosmarinus officinalis (rozmarín) leaf extract, Sodium chloride, Sodium sulfate, Stearamidopropyl dimethilamine, trehalózy, Alpha-Isomethyl ionone, Coumarin, Linalool

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Regenerácia

Typ vlasov

Typ vlasov Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce

Objem

Objem 200 ml
Kód:  VLS381
Produktové číslo:  8710908790041
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04