Obnoviť stránku

DOVE Nutritive Solutions Daily Moisture Shampoo 400 ml

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Nutritive Solutions Daily Moisture Shampoo 400 ml

Hydratačný šampón DOVE Nutritive Solutions Daily Moisture Shampoo je určený pre normálne vlasy a je vhodný pre každodenné umývanie. V dôsledku česania, fénovania, žehlenia, kvôli rozdielnym teplotám v miestnostiach a vonkajším prostredím, vďaka vplyvom počasia atď. sú vlasy každý deň namáhané. Hladkých a upravených vlasov však napriek tomu nie je tak ťažké dosiahnuť. Šampón Dove Daily Moisture bol vyvinutý preto, aby vlasy chránil a udržiaval ich hebké a poddajné. Jeho výživné zloženie obsahuje Pro-Moisture Complex, ktorý vlasy do hĺbky vyživuje, vyhladzuje a podporuje ich zdravý vzhľad. Vyskúšajte ho a zažite pocit hodvábnych a až 5× hladších vlasov než s vaším súčasným šampónom.

Kľúčové vlastnosti šampónu DOVE Nutritive Solutions Daily Moisture Shampoo

  • Hydratačný šampón Dove Daily Moisture pre každodennú ochranu normálnych vlasov
  • Každodenná výživa a starostlivosť pre vlasy hebké, jemné, krásne a poddajné
  • Obnovuje prirodzenú rovnováhu vo vnútri vlasových vlákien
  • S obsahom Pro-Moisture Complexe pre vlasy vyživené, zdravé a vyhladené
  • Šampón DOVE Nutritive Solutions určený pre každodenné použitie
  • Dokonalá starostlivosť pre vaše vlasy so šampónom značky Dove
  • Šampón Dove pre vlasy hodvábne a až 5× hladšie

Aktívne látky:
Pro-Moisture Complex – obnovuje hladkosť vlasov, pracuje na celulárnej úrovni, hydratuje vlasy bez objemu, zaistí vlasy hladké a hebké, hydratačné sérum ošetrujúce a fixujúce povrch vlasov pre ich ochranu pred vonkajšími vplyvmi, vlasy sú krajšie a zdravšie

Zloženie:
Aqua (water), Sodium laureth sulfate, Sodium chloride, Glycol distearate, Cocamidopropyl betaine, Acrylates/beheneth-25 methacrylate copolymer, Amodimethicone, Arginine, Cetrimonium chloride, Citric acid, Cocamide MEA, Dimethicone, Dimethiconol, Dimethyl palmitamine, Disodium EDTA Gluconolactone, glycerín, guar hydroxypropyltrimonium chloride, Laureth-23, Laureth-4, Lysine HCl, Mica, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum (fragrance), PEG-4, PEG-45M, Poloxamer 407, PPG-12, Silica, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium lauryl sulfate, Sodium sulfate, Styrene/acrylates copolymer, TEA-dodecylbenzenesulfonate, TEA-sulfate, Trehalose, Trideceth-12, Xanthan gúm, Benzyl alcohol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol, Hexyl cinnnamal, Limonene, Linalool, Cl 15985, Cl 19140, Cl 77891

Spôsob použitia:
Šampón naneste do mokrých vlasov, napeňte, nechajte chvíľu pôsobiť, a potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Optimálne výsledky dosiahnete pri následnom použití kondicionéru z rovnakej série.

Vhodné pre:
Normálne vlasy
Všetky typy vlasov, nepoddajné vlasy

Objem:
400 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Objem, Lesk, Hydratácia, Uhladenie

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VLS1037
Produktové číslo:  8712561384841
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18