Obnoviť stránku

DOVE MEN + Care Energy Boost 250 ml

5 1 hodnotení
2,99 €

DOVE MEN + Care Energy Boost 250 ml

Jemné a unavené vlasy môžu mať aj muži, avšak s šampónom DOVE MEN + Care Energy Boost nemajú šancu. Špeciálna revitalizačná receptúra s kofeínom a vápnikom vlasy oživí, posilní a nabije energiou. Je ideálny tiež pre rednúce oslabené vlasy. Zabudnite na to, že zdravé a krásne vlasy sú doménou iba žien, teraz si ich môžete užívať aj vy.

Kľúčové vlastnosti

  • Šampón pre mužov na jemné a unavené vlasy
  • Zanecháva vlasy posilnené a plné energie
  • Špeciálna receptúra s kofeínom a vápnikom
  • Vhodný na každodenné použitie

Zloženie:
aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, caffeine, calcium glycerophosphate, carbomer, citric acid, Cocamide mea, Dimethiconol, disodium EDTA, DMDM hydantoín, glycol distearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, parfum, Phenoxyethanol, PPG-12, sodium benzoate, sodium chloride , sodium hydroxide, tea-dodecylbenzensulfonate, tea-sulfate, Butylphenyl methylpropional, limonene, linalool.

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre mužov

Účinok

Účinok Rast

Typ vlasov

Typ vlasov Slabé a rednúce

Objem

Objem 250 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  VLS189
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8712561032155
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19