Obnoviť stránku

DOVE Coconut Oil Shower Mousse 200 ml

4,0 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DOVE Coconut Oil Shower Mousse 200 ml

Trápi vás často po umývaní vysušená pokožka? Potom miesto gélu vyskúšajte sprchovaciu penu. Značka Dove totiž vytvorila skvelú alternatívu pre sprchovací gél, a to v podobe hustej, krémovej peny DOVE Coconut Oil Shower Mousse 3 v 1. Tá bude vašu pleť doslova hýčkať. Jej zloženie obohatené o kokosový olej pokožku perfektne vyživí, zvláčni a rozjasní. Napriek hustej konzistencii sa pena veľmi ľahko rozotiera po pokožke, ktorú nielen šetrne očistí, ale aj prevonia príjemnou a dlhotrvajúcou vôňou. Navyše ju môžete okrem sprchovania použiť aj na holenie. Vďaka značke Dove tak už ani holenie nemusí byť spojené s nepríjemne vysušenou, napnutou pokožkou.

Kľúčové vlastnosti sprchovacej peny DOVE Coconut Oil Shower Mousse

  • Kozmetika typu 3 v 1 – sprchovanie, holenie, starostlivosť a výživa pre pokožku
  • Sprchovacia pena Dove s obsahom hydratačného kokosového oleja
  • Krémová sprchovacia pena s veľmi hustou konzistenciou
  • Hĺbkovo vyživuje, zvláčňuje a rozjasňuje pokožku
  • Ošetrujúca pena Shower Mousse ľahko sa rozotierajúca po pokožke
  • Pokožku prevonia príjemnou, dlhotrvajúcou vôňou
  • Vydrží rovnako dlho ako bežný sprchovací gél
  • Sprchovacia pena Dove vhodná aj na holenie

Aktívne látky:
Kokosový olej – obsahuje veľké množstvo antioxidantov a vitamínov, hydratuje a vyživuje pokožku, podporuje jej prirodzenú pružnosť

Spôsob použitia:
Pred použití dobre pretrepte. Stlačením aplikátora uvoľnite penu a naneste ju na pokožku. Potom pokračujte v sprchovaní alebo v holení. Dbajte na to, aby sa pena nedostala do očí. Prípravok používajte len podľa pokynov.

Zloženie:
Aqua, Sodium lauroyl glutamate, Isobutane, Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Glycerin, Sodium lauroyl glycinate, Propane, Butane, Citric acid, Cocos nucifera (coconut) oil, Iosopropynyl butylcarbamate, Lauric acid, Parfum, PEG-4, PEG-4 dilaurate, PEG-4 laurate, Phenoxyethanol, Polysorbate 20, PPG-12, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Sodium laurate, Stearic acid, Tetrasodium EDTA, Coumarin, Hexyl cinnaml, Linalool



Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml
Kód:  SG558
Produktové číslo:  8710447280072
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13