Obnoviť stránku

DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE Derma Spa Telový krém Youthful Vitality 300 ml

Telový krém DOVE Derma Spa Youthful Vitality je kozmetický prípravok pre ženy, ktorý sa stará o veľmi suchú a zrelú pokožku. Vekom unavenej pokožke dodáva pevnosť a mladistvý vzhľad. Obsahuje unikátnu technológiu Cell-M, ktorá preniká hlboko do jadra kožných buniek, pomáha odstraňovať odumreté bunky a významne zlepšuje stav pokožky. Výživný krém je obohatený o koncentrované sérum, ktoré spolu s Cell-M pôsobí vnútri buniek tak, že pokožka dokáže vytvárať svoje vlastné antioxidanty a vyzerá mladistvejšie. Krém dokonale spája kvalitnú dermatologickú starostlivosť s blahodarnými účinkami masáže. Doprajte si po náročnom dni uvoľňujúcu masáž.  
Jemná konzistencia krému sa rýchlo do vašej pokožky vstrebe, nezanechá ju mastnú ani lepkavú. Nádherná vôňa malín, mandarínky v kombinácii s ružou, karafiátom a troškou macadamie, doplnená tónmi santalového dreva a vanilky, krásne vašu pokožku prevonia, dokonale uvoľní a príjemne osvieži. Nechajte sa rozmaznávať luxusnou starostlivosťou jemného telového krému pre pevnú a mladistvo vyzerajúcu pokožku.

Účinky:
Dlhodobým používaním krému získa vaša pokožka optimálnu hydratáciu a pevnosť. Bude krásne oživená a vláčna, hodvábne jemná na dotyk, žiariaca mladistvým a vitálnym vzhľadom.
Použitie:
Krém naneste na pokožku, najmä na suché miesta, ako sú päty, lakte a kolená, a dôkladne krúživými pohybmi rozotrite. Prípravok používajte ráno alebo večer po kúpaní či sprchovaní.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky, najmä pre citlivú pokožku.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 300 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  TM114
Produktové číslo:  40133225
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11