Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOVE BABY Sensitive Moisture Sprchový gél na celé telo i vlásky 200 ml

5 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE BABY Sensitive Moisture Sprchový gél na celé telo i vlásky 200 ml

Chcete, aby kúpanie vášho bábätka bolo plné radosti a smiechu miesto plaču a detských slzičiek? Vyskúšajte detský sprchový gél Sensitive Moisture 200 ml od Baby Dove, ktorý je hypoalergénny, neštípe v očiach a vy sa tak vyhnete stresu z kúpania. Baby Dove sprchový gél na celé telo aj vlásky má neutrálne pH a okrem čistiacich zložiek obsahuje 1/4 hydratačného krému, čím pomáha pokožke obnoviť jej vlhkosť a základné živiny, ktoré môže pri kúpaní stratiť. Bohatá krémová pena detského sprchového gélu Dove Baby Sensitive je bez parfumácie a zanechá citlivú pokožku vášho bábätka čistú, hladkú a hydratovanú na dlhú dobu.

Kľúčové vlastnosti baby sprchového gélu DOVE BABY Sensitive Moisture 200 ml

  • Citlivý hydratačný hypoalergénny čistiaci gél bez parfumov
  • Obsahuje 1/4 zvlhčovača
  • Neštípe v očiach
  • Vhodné pre citlivú pokožku s tendenciou k ekzému
  • Vhodné pre novorodencov
  • Testované pod dohľadom pediatrov, oftalmológov a dermatológov

Sprchový gél Baby Dove Sensitive Moisture - bezpečnosť na prvom mieste

Detský sprchový gél Dove Baby pre telo a vlasy bol testovaný pod dohľadom dermatológov, oftalmológov a pediatrov. Neobsahuje alkohol, parabény, ftaláty ani farbivá. Dajte svojmu dieťaťu s citlivou pokožku najlepšiu starostlivosť s Baby Dove Sensitive Moisture.

Zloženie:

Voda, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Polyacrylate-33, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Lauric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Palmitate, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Citric Acid, Titanium Dioxide (CI 77891)

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (sensitive)

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Vhodné od

Vhodné od 0 rokov

Špeciálne vlastnosti

Špeciálne vlastnosti 2 v 1, Šetrný k očiam, Hypoalergénny, Vyvážené pH, Bez alkoholu, Bez farbív, Nedráždi pokožku, Nevysušuje pokožku

Balenie

Balenie S pumpičkou
Kód:  DK0240
Produktové číslo:  8710908657399
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18