Obnoviť stránku

DOVE BABY Rich Moisture šampon 200ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE BABY Rich Moisture šampon 200ml

Detský šampón DOVE BABY Rich Moisture s objemom 200 ml je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Jemne a šetrne vlasy čistí a dodáva im potrebnú hydratáciu. Zanecháva ich hebké, dokonale čisté a príjemne voňajúce. Pokožke hlavičky, ktorá patrí medzi najcitlivejšie miesta, poskytuje dôležité vyživujúce látky. Prípravok je veľmi šetrný k očiam, je hypoalergénny, dermatologicky a oftalmologicky testovaný. Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu starostlivosť. Už žiadne slzy s detským šampónom DOVE BABY Rich Moisture.
Použitie:
Nalejte malé množstvo šampónu do rúk, vmasírujte do mokrých vlasov a potom dôkladne opláchnite vodou.
Typ vlasovej pokožky:
Prípravok je vhodný pre normálnu až suchú pokožku.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Cocamidopropyl betaine, Sodium Cocoyl glycinate, Polyacrylate-33, Caprylyl glycol, Coconut acid, Dimethiconol, Laureth-23, Lauric acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium benzoate, Sodium chloride, Sodium hydroxide, Sodium isethionate, Sodium lauroyl isethionate, sodium lauryl sulfate, sodium palm kernelate, sodium palmitate, sodium Stearate, Stearic acid, Styrene/acrylates copolymer, TEA dodecylbenzenesulfonate, Tetrasodium EDTA, Zinc oxide, CI 77891

 
Kód:  DK0243
Produktové číslo:  8710908657900
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02