Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOVE BABY krém proti opruzeninám 45g

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOVE BABY krém proti opruzeninám 45g

Detský krém proti zapareninám DOVE BABY Rich Moisture s obsahom 45 g je špeciálne vyvinutý pre starostlivosť o citlivú detskú pokožku. Bojuje proti začervenaniu a podráždeniu ešte predtým, než sa problém objaví. Obsahuje oxid zinočnatý, ktorý zneutralizuje pH a vytvára ochranný film, čím pomáha chrániť detskú pokožku pred príčinami začervenania. Krém sa ľahko používa nielen doma, ale aj na cestách, jeho jemná textúra je ľahko roztierateľná. Prípravok je hypoalergénny, dermatologicky a pod dohľadom pediatrov testovaný. Doprajte svojmu bábätku tú najlepšiu starostlivosť s detským krémom proti zapareninám DOVE BABY Rich Moisture.

Použitie:
Ak sa u bábätka objavia zapareniny, robte výmenu plienok čo najčastejšie. Pri každej výmene plienky pokožku jemne očistite a potom na už osušenú pokožku naneste krém proti zapareninám. Prípravok nanášajte podľa potreby, najmä pred spaním alebo ak detská plienka zostane vlhkejšia po dlhšiu dobu.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre normálnu až suchú pokožku.
Obsah:
45 g

Zloženie:
Aqua, Paraffinum liquidum, Zinc oxide, Sorbitan sesquileate, Petrolát, Dimethicone, Dicocoyl penta- distearyl citrate, Cera albumu, Aluminum stearates, Glyceryl isostearate, hydrogenated castor oil, Ozokerite, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Oleate, Tocopherol, Zinc sulfate

 
Kód:  DK0247
Produktové číslo:  8710908657672
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16