Obnoviť stránku

DOVE Antistress Sprchový gél 250 ml

4,9 26 hodnotení
Kúpiť s kódom ALZADNI15
Kód bude uplatnený automaticky.
2,20 €
Garancia najlepšej ceny
2,59 €

DOVE Antistress Sprchový gél 250 ml

Chcete svojej pokožke pri umývaní a sprchovaní dodať všetko potrebné, aby vyzerala sviežo? V tom prípade je tu pre vás sprchový gél DOVE, ktorý šetrne čistí a stará sa o akúkoľvek pokožku. Vďaka svojmu zloženiu si poradí rovnako so suchou či podráždenou pokožkou. Výrobok má hydratačný účinok. Sprchový gél obsahuje iba tie najkvalitnejšie prírodné látky, ktoré boli vyberané s vysokou starostlivosťou. V nádobke získate kúsok rýdzej prírody a úplne ekologický produkt. Jeho rumančekový variant vás určite zaujme a postará sa o spríjemnenie vašich každodenných chvíľ strávených pri umývaní alebo sprchovaní. Tie najlepšie efekty sprchového gélu pomáha docieliť práve rumanček a ovsené mlieko. Starostlivo vybrané suroviny z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva sa postarajú o výnimočnú starostlivosť. Sprchový gél sa postará o dokonalú očistu vášho tela a pokožku zanechá zamatovo jemnú a vláčnu.

Hlavné vlastnosti sprchového gélu DOVE Antistress Sprchový gél 250 ml

  • Sprchový gél DOVE sa postará o každodennú očistu vášho tela aj mysle
  • Účinok: hydratačný
  • Zloženie s prírodnými zložkami
  • Sprchový gél DOVE je určený na akúkoľvek pleť
  • Aktívne látky sprchového gélu: rumanček a ovsené mlieko
  • Sprchový gél DOVE na suchú pokožku poskytuje pokožke pri umývaní či sprchovaní prvotriednu starostlivosť
  • Jeho objem predstavuje 250 ml

Zloženie

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Hydroxypropyl, Starch Phosphate, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Glycinate, Sodium Lauroyl Isethionate, Sodium Chloride, Glycerín, Hydrogenated Soybean Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Parfum, Sodium Benzoate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Sodium Isethionate, Stearic Acid, Undecylenoyl Glycín, Capryloyl Glycín, Palmitic Acid, Tetrasodium EDTA, Caprylic Acid, Hydroxystearic Acid, Avena Sativa Straw Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Benzyl Salicylate, Coumarin, Linalool, CI 17200, CI 19140.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Hydratačný
Špecifikácia Ekologické
Rad Rumančekový

Problémy

Problémy Na suchú pokožku

Typ pleti

Typ pleti Suchá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami
Kód:  SG1057
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8720181215476
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11