Obnoviť stránku

DOMESTOS Ultra White - tekutý dezinfekčný prípravok, 750 ml

4,9 90 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
2,59 €

DOMESTOS Ultra White - tekutý dezinfekčný prípravok, 750 ml

Zabíja 99,9 % baktérií a vírusov.

Tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok DOMESTOS Ultra White je špeciálne určený na čistenie a dezinfekciu extrémne znečistených miest predovšetkým tam, kde sa vyskytujú baktérie alebo plesne. Vyniká svojím dlhodobým účinkom, až 24 hodín, pomáha udržiavať domácnosť v čistote a zbavuje ju až 99,9 % známych baktérií. Spoľahlivo odstraňuje zápach toalety, umývadiel a drezov. Jeho extra husté zloženie s patentovanou technológiou Hygiene Molecules zabezpečuje po čistení dezinfekčný účinok a zabraňuje tak ďalšiemu nežiaducemu šíreniu baktérií.  
DOMESTOS Ultra White môžete používať v neriedenom stave alebo riedený s vodou. Neriedený perfektne poslúži na čistenie a dezinfekciu toalety a odtokov. Poskytuje celodennú ochranu pred baktériami, ktoré sa uvoľňujú z toaletnej misy po spláchnutí. V riedenej forme ním jednoducho vyčistíte podlahy a iné veľké plochy. Vďaka bieliacemu účinku si hravo poradí s bielením zájdených škár medzi dlaždicami a kachličkami. Nenahraditeľný pomocník do každej domácnosti.
Použitie: 
1. intenzívna dezinfekcia v neriedenom stave

  • Záchodové misy a toalety – aplikujte pod okraj a nechajte pôsobiť 15 minút. Aby bola likvidácia mikroorganizmov a odstránenie škvŕn ešte účinnejšie, nechajte pôsobiť cez noc
  • Odtoky v kuchyni a kúpeľni – na dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 5 minút pôsobiť
  • Umývadlo – nalejte do odtoku a sifónu a nechajte päť minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite

2. dezinfekcia v riedenom stave:

  • Podlahy a pracovné plochy – pridajte 120 ml prípravku do 5 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy. 
  • Hubky a handričky na riad – pridajte 120 ml prípravku do vedra naplneného do polovice vodou a namočte na 30 minút

3. bielenie bielizne v riedenom stave: 
Pridajte 20 ml prípravku do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vypláchajte. Vždy používajte plastovú nádobu. 

Zloženie: 
Dezinfekčné látky: chlórnan sodný 4,5 g/100 g, menej ako 5 % bieliaceho činidla na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchové aktívne látky, mydlo, parfum
Upozornenie: 
Uchovávajte mimo dosahu detí. Je vysokotoxický pre vodné organizmy. Nepoužívajte spoločne s inými výrobkami. Môže uvoľňovať nebezpečné plyny (chlór). Dráždi oči a pokožku, zabráňte kontaktu s pokožkou a očami. V prípade zásahu očí okamžite dôkladne vypláchnite vodou a vyhľadajte lekársku pomoc. V prípade požitia okamžite vyhľadajte lekársku pomoc a ukážte tentoobal alebo označenie. Používajte iba podľa návodu. Zabráňte uvoľneniu koncentrovaného prípravku priamo do životného prostredia. Uchovávajte na chladnom mieste a vo vzpriamenej polohe. Uchovávajte len v pôvodnom obale. Prázdnu fľašu nepoužívajte na iné účely, po spotrebovaní vypláchnite vodou a dajte do odpadu. 

 

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Dezinfekcia

Obsah chlóru

Obsah chlóru S chlórom

Objem

Objem 750 ml

Typ výrobku

Typ výrobku Čstiče

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Antibakteriálny
Obsah chlóru S chlórom

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  CIS209
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8712561346597

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09