Obnoviť stránku

DOMESTOS Power 5 Pine 3× 55 g

4,9 41 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,59 €

DOMESTOS Power 5 Pine 3× 55 g

Rozvoňajte vašu toaletu dlhotrvajúcou sviežou vôňou borovice vďaka tuhému WC bloku značky Domestos, ktorá je tým pravým odborníkom na udržanie čistoty v domácnosti už niekoľko rokov. Domestos Power 5 Pine perfektne ochráni vašu toaletu pred vodným kameňom. Toaletná misa bude čistá s viditeľným leskom. Pri každom spláchnutí vytvorí WC blok Domestos Power 5 Pine bohatú penu s príjemnou vôňou. Jedno balenie obsahuje 3 kusy WC blokov, každý s hmotnosťou 55 gramov. 

Prečo zvoliť WC blok značky Domestos Power 5 Pine? 

  • Dlhotrvajúca príjemná vôňa borovice
  • Domestos Power 5 Pine kvalitne ochráni vašu toaletu pred vodným kameňom
  • Hygienická čistota toaletnej misy vďaka WC bloku Power 5 Pine
  • Viditeľný lesk bez šmúh

Zloženie:
30 % a viac aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, aromatické uhľovodíky, fosforečnany, limonene, linalool, citral.

Upozornenie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Používajte ochranné okuliare/ várový štít. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM/ ekára. Pri podráždení pokožky, vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. 

Zloženie

Zloženie:
30 % a viac aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5% neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, aromatické uhľovodíky, fosfáty, limonene, linalool, citral.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Určenie

Určenie Na toalety

Typ výrobku

Typ výrobku Bloky

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Antibakteriálny, Na vodný kameň

Hmotnosť

Hmotnosť 55 g

Počet kusov

Počet kusov 3 ks

Typ

Typ Pevný
Kód:  CISWC086
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8710908736056

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07