Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DOMESTOS Power 5 Lavender 3× 55 g

Kúpiť s kódom DNIALZA15
Kód bude uplatnený automaticky.
6,21 €
7,30 €

DOMESTOS Power 5 Lavender 3× 55 g

Pokiaľ chcete udržiavať vašu toaletu hygienicky čistú a sviežu, vyskúšajte WC blok Domestos Power 5 Lavender 3× 55 g s vôňou levandule. Tuhý WC blok Domestos sa intenzívne stará o vašu toaletu a zanecháva príjemnú vôňu po každom spláchnutí. Vytvára bohatú čistiacu penu, ktorá zaisťuje dlhotrvajúci viditeľný lesk a zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa.

Hlavné vlastnosti WC bloku Domestos Power 5 Lavender

  • Chráni pred tvorbou vodného kameňa
  • Bohatá čistiaca pena
  • Dlhotrvajúca sviežosť a lesk
  • Domestos Power 5 Lavender udržuje hygienickú čistotu
  • Jemná vôňa levandule

Zloženie:
30 % a viac aniónové povrchovo aktívne látky, menej ako 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, parfum, aromatické uhľovodíky, fosforečnany, limonene, linalool, citral

Upozornenie:
Spôsobuje vážne poškodenie očí. Dráždi kožu. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte uvoľneniu do životného prostredia. Používajte ochranné okuliare/tvárový štít. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. PO ZASIAHNUTÍ OČÍ: Niekoľko minút ich opatrne vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak je to možné, odstráňte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM/lekára. Pri podráždení pokožky: Vyhľadajte lekársku pomoc/starostlivosť. 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na toalety

Typ výrobku

Typ výrobku Bloky

Počet kusov

Počet kusov 3 ks

Typ

Typ Pevný
Kód:  CISW0090
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8714100193471
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01