Obnoviť stránku

DOMESTOS Extended Power Pink 2× 750 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DOMESTOS Extended Power Pink 2× 750 ml

DOMESTOS Extended Power Pink je tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok novej generácie s obsahom aktívnych molekúl, ktorý vám uľahčí upratovanie domácnosti. Zabíja 99,9 % baktérií a vírusov. V neriedenom stave je určený na údržbu WC a odtokov v kuchyni či kúpeľni, riedený ho možno využívať ako univerzálny čistiaciprostriedok. Jeho husté zloženie zaručuje dokonalú priľnavosť nielen k povrchu toaletnej misy, ale aj pod vodnou hladinou, vďaka čomu výrazne obmedzuje množstvo baktérií aj po spláchnutí a chráni toaletu pred vodným kameňom. Riedený DOMESTOS Extended Power Pink je potom ideálny na upratovanie podláh, kachličiek, umývadiel a pracovných plôch.Dôkladne vyčistí všetky silne znečistené miesta, ničí všetky známe druhy baktérií a plesne. Vhodný je aj na bielenie bielizne či dezinfekciu upratovacích prostriedkov. Vašu domácnosť navyše prevonia sviežou vôňou borovice. Teraz vo výhodnom dvojitom balení.

Kľúčové vlastnosti WC čističa DOMESTOS Extended Power – Pink

  • Tekutý čistiaci a dezinfekčný prostriedok
  • Zloženie novej generácie s obsahom aktívnych molekúl
  • DOMESTOS Extended Power Pink zabíja 99,9 % baktérií a vírusov
  • V neriedenom stave je určený na čistenie WC a odtokov
  • V riedenom stave je vhodný na čistenie povrchov a bielenie bielizne
  • DOMESTOS Extended Power Pink so sviežou vôňou borovice
  • Vo výhodnom dvojitom balení

Použitie:
Neriedený DOMESTOS – intenzívna dezinfekcia:
Záchodové misy a toalety: aplikujte pod okraj (cca 80 ml) a nechajte pôsobiť 30 minút na likvidáciu baktérií, húb, vírusov a spór. Pre optimálnu dlhodobú ochranu proti vodnému kameňu a mikroorganizmom používajte prípravok DOMESTOS aspoň raz denne.
Odtokykuchyňa/kúpeľňa: pre dezinfekciu a odstránenie nepríjemného zápachu nalejte do odtoku a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.
Umývadlá: nalejte do odtoku a prepadu a nechajte 30 minút pôsobiť, potom dôkladne opláchnite.

Riedený DOMESTOS – dezinfekcia:
Podlahy a pracovné plochy: pridajte 180 ml prípravku DOMESTOS do 5 litrov vody. Nie je potrebné oplachovať. Nepoužívajte neriedený na podlahy.
Hubky a handričky na riad: pridajte 90 ml prípravku DOMESTOS do vedra naplneného do polovice vodou a nechajte 60 minút máčať.

Riedený DOMESTOS – bielenie bielizne:
Pridajte 20 ml prípravku DOMESTOS do 5 litrov vody a namočte cez noc, potom dôkladne vyplákajte. Vždy používajte plastovú nádobu. Vhodné na použitie v domácnostiach so septickými nádržami (20 ml). 1 viečko = 15 ml.

Dezinfekčná látka:
Chlórnan sodný 4,5 g/100 g
Zloženie:
Menej ako 5 % bieliace činidlá na báze chlóru (chlórnan sodný), neiónové povrchovo aktívne látky, katiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, parfum

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 2 ks

Určenie

Určenie Na toalety

Typ

Typ čističa Tekutý

Objem

Objem 1,5 l

Typ výrobku

Typ výrobku Čstiče

Vlastnosti

Vlastnosti Dezinfekčné, Antibakteriálny, Na vodný kameň

Určenie

Určenie Univerzálny
Kód:  CIS631
Produktové číslo:  8711700703307

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09