Obnoviť stránku

Divinextases bio orgazmický gél 50 ml

24,37 €

Divinextases bio orgazmický gél 50 ml

Bio orgasmický gel s měsíčkem je vyroben z těch nejčistších ingrediencí. Základ gelu tvoří slunečnicový olej a včelí vosk v kombinaci s měsíčkovým a mátovým olejem. Gel je speciálně navržený tak, aby poskytl intenzivní pocit a větší potěšení. Aplikujte jej přímo na intimní partie a naplní vás jemné teplo.

Klíčové vlastnosti bio orgasmického gelu Divinextases - 50 ml

  • Orgasmický gel neobsahuje vodu, parabeny, silikony ani parfém
  • Obsah: 50 ml
  • Obal gelu má praktickou pumpičku na dávkování
  • 99% bio složek z celku
  • Upozornění: Lubrikanty Divinexstases® se nedoporučuje používat s některými latexovými kondomy. Vždy záleží na kombinaci výrobku a konkrétního kondomu. Kompatibilitu je vhodné ověřit. 

Složení stimulačního gelu

Helianthus annuus seed oil*, cera alba*, butyrospermum parkii butter*, calendula officinalis flower extract*, mentha pepprita oil*, tocopherol, linalool**, limonene** Slunečnicový olej*, včelí vosk*, bambucké máslo, extrakt z měsíčku lékařského, olej z máty peprné vitamín E, linalool**, limonene** * certifikované bio ingredience ** přírodní součást esenciálních olejů. Vyrobeno ve Francii.

Zloženie

Helianthus annuus seed oil, cera alba, butyrospermum parkii butter, calendula officinalis flower extract, mentha pepprita oil, tocopherol, linalool, limonene, Slunečnicový olej, včelí vosk, bambucké máslo, extrakt z měsíčku lékařského, olej z máty peprné vitamín E, linalool, limonene, certifikované bio ingredience, přírodní součást esenciálních olejů

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  DNTsmg1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3534680001615

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13