Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DIFFUSIL Repellent PLUS 100 ml

4,7 30 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DIFFUSIL Repellent PLUS 100 ml

Veľmi účinný a jemne parfumovaný repelentný prípravok v spreji je vhodný najmä na miesta s vysokým výskytom komárov. Účinkuje až 6 hodín, alebo do umytia pokožky, na ktorú bol použitý. Proti kliešťom je nutné aplikáciu opakovať asi po 4 hodinách, ale nie viac ako 2× denne. Vychutnajte si pobyt v prírode s Diffusilom bez nepríjemných štípancov. Praktické malé balenie sa ľahko zmestí do kabelky aj batoha. 

Kľúčové vlastnosti odpudzovača hmyzu Diffusil Repellent Plus

  • Odpudzovač hmyzu Diffusil v spreji
  • Nevhodný pre deti do 2 rokov
  • Odpudzovač Diffusil proti komárom, kliešťom, muškám aj ovadom
  • Možné aplikovať na kožu aj oblečenie

Použitie:
Pred použitím potraste. Aplikujte pravidelnými nástrekmi zo vzdialenosti asi 30 cm na nekryté miesta pokožky, potom prípravok dlaňou rozotrite. Je potrebné chrániť si zrak a pery. Pri použití proti kliešťom je nutné preventívne ošetriť celý povrch pokožky, odevu a obuvi. Pri nástreku na odev a obuv sa prípravok nerozotiera. Po návrate domov pokožku umyte vodou a mydlom, odevy vyperte. Nie je vhodný pre deti mladšie ako dva roky a pre deti do 12 rokov ho možno použiť len s dozorom dospelých.

Účinná látka:
Icaridin 16 %

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Parfumácia

Parfumovanie S parfumovaním

Určenie

Určenie Proti kliešťom, Proti komárom

Forma

Forma V spreji

Vlastnosti

Vlastnosti Vhodný pre deti
Aplikácia Na pokožku, Na odev

Vhodné od

Vhodné od 2 rokov
Kód:  ODP099
Produktové číslo:  5000204918397
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12