Obnoviť stránku

DIFFUSIL Family Gel 100 ml

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,69 €

DIFFUSIL Family Gel 100 ml

Štípance od komárov obťažujú nielen dospelých, ale ešte viac deti. Ich jemná pokožka reaguje na uštipnutie často veľmi podráždene. Ak sa chcete aj s deťmi vydať do prírody, vyskúšajte veľmi účinný repelentný prípravok proti komárom vo forme gélu Diffusil Family Gel. Je vhodný pre deti vo veku už od 2 rokov. Nie je parfumovaný, je dermatologicky testovaný a neobsahuje žiadne konzervačné látky ani farbivá. Gél sa jednoducho aplikuje vďaka praktickému baleniu s mechanickou pumpičkou.

Kľúčové vlastnosti repelentného prípravku Diffusil Family Gel

  • Repelentný prípravok Diffusil vo forme gélu
  • Vhodný pre deti už od 2 rokov
  • Repelentný prípravok bez parfumov, farbív a konzervantov
  • Proti komárom účinkuje až 4 hodiny

Použitie:
Fľašku držte vo zvislej polohe. Mechanickou pumpičkou aplikujte na každé predlaktie asi 1 ml gélu a rozotrite ho rukami po celej odhalenej pokožke. Ak používate na tvár, krk alebo na pokožku detí, nastreknite si gél do dlane a potom rozotrite. Zabráňte styku s očami, perami a sliznicami, nepoužívajte ani na ruky detí. Po návrate z prírody si pokožku ošetrenú gélom umyte mydlom a vodou. Aplikáciu opakujte len v prípade potreby. 

Účinná látka:
Icaridin 16 %

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Určenie

Určenie Proti komárom

Forma

Forma Gélový

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Vlastnosti

Vlastnosti Vhodný pre deti

Vhodné od

Vhodné od 2 rokov
Kód:  ODP101
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5000204918304
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02