Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DIET ESTHETIC Argan Oil 30ml

4,5 9 hodnotení
9,70 €

DIET ESTHETIC Argan Oil 30ml

Čistý arganový olej zo série vynikajúcej španielskej prírodnej kozmetiky DIETESTHETIC predstavuje výbornú voľbu pre každodenné ošetrenie pleti celej vašej rodiny. Vďaka obsahu Aloe Vera má arganový olej preukázateľne silné regeneračné a hydratačné účinky - vašu pokožku upokojí, zvláčni a zahojí. Skvele vás ochráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi a zároveň zanechá vašu pokožku pružnú a jemnú.
Arganový olej, nazývaný tiež tekuté zlato púšte, sa získava pri prvom studenom lisovaní plodu arganu. Vyznačuje sa vysokým obsahom esenciálnych mastných kyselín (+/- 80%), antioxidantov a tokoferolu (vitamín E), vďaka ktorým má priaznivé účinky nielen na pokožku celého tela, ale aj na kvalitu vlasov i nechtov.
Aktívne látky:
Arganový olej - esenciálne mastné kyseliny, antioxidanty
Bambucké maslo
Vitamín E
Aloe Vera
Účinky:
Výsledkom používania tohto oleja je pružná, hydratovaná koža mladistvého vzhľadu. Araganový olej zlepšuje okysličenie pokožky a tým podporuje jej regeneráciu - redukuje vrásky a podporuje hojenie jaziev. Účinne pomáha pri kožných vyrážkach, akné, ekzémoch a striách.
Arganový olej tiež hydratuje a vyživuje vaše vlasy. Dodáva im lesk a zvyšuje ich pevnosť.V neposlednom rade je vhodný aj pre spevnenie mäkkých a lámavých nechtov.
Použitie:
Pre použitie na pokožku alebo pleť: naneste malé množstvo na tvár, krk alebo dekolt a jemne vtierajte než dôjde k úplnému vstrebaniu.
Pre použitie do vlasov: aplikujte 30 minút pred umývaním vlasov a rozotrite krém po celej ich dĺžke, po umytí budú vlasy krásne jemné a lesklé.
Špecifikácia:
Vhodný pre všetky typy pleti.
Objem: 30 ml
Olej neobsahuje parabény, alergény ani minerálne oleje.
Výrobok nebol testovaný na zvieratách.

Zloženie

Argania Spinosa (Kernel) Oil*, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable oil.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Objem

Objem 30 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Suchá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Proti vráskam, Regeneračný, Ochrana proti vonkajším vplyvom, Vyhladzujúci

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Regeneračný, Vyhladzujúci, Vyživujúci
Špecifikácia Bez parabénov

Problémy

Problémy Na strie, Na jazvy

Typ výživy

Typ výživy Olejčeky

Vlastnosti

Efekt Vyživujúci, Regeneračný
Špecifikácia Bez parabénov

Objem

Objem 30 ml

Typ

Typ produktu Olej

Balenie

Objem 30 ml
Argania Spinosa (Kernel) Oil*, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable oil. '>
Kód:  KSPL0802
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8430830507622

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03