Obnoviť stránku

DIET ESTHETIC Aloe Vera Gel 500 ml

5 5 hodnotení
9,49 €

DIET ESTHETIC Aloe Vera Gel 500 ml

Čistiaci gél od DietEstheticu je 100% čistý gél z Aloe Vera zo série vynikajúce španielskej prírodnej kozmetiky, ktorá predstavuje kvalitu a vysokú účinnosť pri zachovaní prírodných látok v produkte. Tento gél je výbornou voľbou pre ošetrenie opálenej, spálené, citlivé, alergické kože či na ošetrenie popraskaných žiliek v tvári. Je vhodný tiež po laserové, elektrické alebo voskové epiláciu. Ak je vaša pleť suchá, či potrebuje akútnu pomoc ako je napríklad dodanie hydratácie, mali by ste zvoliť práve prípravky s aloe vera pre jej zvláčňujúce, hydratačné a protizápalové účinky. Vďaka nemastnému zloženiu sa gél ľahko vstrebáva a nezaťažuje mastnú alebo zmiešanú pleť. Tento gél je vhodný pre všetky typy pleti vrátane detskej pokožky. Neobsahuje alergény ani minerálne oleje, gél nebol testovaný na zvieratách.
Aloe Vera veľmi pozitívne pôsobí pri liečení zranení spôsobených nadmerným pôsobením UV žiarenia na kožu alebo pri popáleninách. Pokožku okamžite po nanesení upokojí, zvláčni a vďaka chladnej konzistencii gélu zároveň uľaví od bolesti. Všetky tieto účinky predurčujú Aloe vera gél používať preventívne po slnení alebo po spálení. Možno ju využiť aj pri liečbe suchej, podráždenej a začervenané kože a v neposlednom rade aj pri kožných ochoreniach (napríklad ekzémy, akné, lupienka, atopický ekzém, pľuzgiere a pod.) Alebo proti starnutiu pokožky v dôsledku vstrebávanie voľných radikálov z prostredia.
Použitie:
Aplikujte podľa potreby až niekoľkokrát denne na postihnuté miesto alebo preventívne po slnení. Jemnými krúživými pohybmi docielite maximálneho vstrebanie. Pri popáleninách môžete gél vložiť do chladničky pre intenzívnejší chladnejšie pocit a upokojenie pokožky.
Typ pleti:
Vhodný pre všetky typy pleti aj pre detskú pokožku.
Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Typ pleti

Typ pleti Všetky typy

Určenie

Určenie Dámske

Vlastnosti

Účinok Antibakteriálny, Hydratačný, Chladivý, Regeneračný, Vyživujúci, Zvláčňujúci, Osviežujúci

Problémy

Problémy Na ekzém, Na akné, Na jazvy, Na popáleniny
Kód:  KSPL1457
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8430830100069

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01