Obnoviť stránku

DICORA Urban Fit Shampoo Beauty Curls 400 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
5,59 €

DICORA Urban Fit Shampoo Beauty Curls 400 ml

Potrebujete, aby vaše vlasy vyzerali vždy krásne a zdravo? Tak si istotne vyberiete šampón DICORA s objemom 400 ml. Strieborný šampón poslúži všetkým blondínkam, ktoré majú rady skôr chladný tón blond farby. Tento šampón nie je náhrada bežného umývania vlasov, stará sa iba o zosvetlenie odtieňa. DICORA Urban Fit Shampoo Beauty Curls 400 ml najviac ocenia všetky typy vlasov a vlnité a kučeravé vlasy. Tento typ je určený pre ženy a pre mužov. Ak ste si obľúbili tekutý (klasický) typ šampónu, potom pre vás bude tento vhodný. Ak chcete mať dokonale hydratované vlasy, s týmto typom ste nešliapli vedľa. Jeho zloženie prispieva k výžive vašich vlasov.

Významné vlastnosti šampónu DICORA Urban Fit Shampoo Beauty Curls 400 ml

  • S pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy čisté, zdravé a krásne
  • Vďaka striebornému šampónu nebudú mať vaše vlasy žltý blond odtieň
  • Šampón DICORA má objem 400 ml
  • Na všetky typy vlasov
  • Unisex šampón
  • Výrazne sa podieľa na hydratácii vlasov
  • Postará sa o správnu výživu vlasov
  • Typ DICORA Urban Fit Shampoo Beauty Curls 400 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua (voda), laurethsulfát sodný, kokamidopropylbetain, chlorid sodný, kokoamfodiacetát disodný, glyceryl oleát, kokosový glukosid, quaternium-98, polyquaternium-10, guar hydroxypropyltrimonium chlorid, glykol distearát, C Lilinalonemalol, C Lilinalonemalol, Fragrance , dicaprylyl ether, laurylalkohol, decylglukosid, hydrolyzovaný rostlinný protein, olej ze semen Simmondsia Chinensis (jojobový), extrakt ze semen Moringy Pterygosperma, glycerin, PEG/PPG-120/10 trimethylolpropantrioleát, Alceryl-lauret2-tetraeholyl Laurát, benzoát sodný

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Účinok

Účinok Hydratácia, Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov, Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 400 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL8379
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8480029434932

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12