Obnoviť stránku

Dezinfekčné prostriedky

Dezinfekčné prostriedky vám pomôžu zabezpečiť, aby bol váš domov skutočne bezpečný a čistý. Pri ich pravidelnom používaní počas upratovania alebo umývania rúk docielite nielen na pohľad pekne upratanú domácnosť, ale aj čisté prostredie zbavené nebezpečných baktérií. Poďte sa pozrieť, aké dezinfekčné prípravky skladom máme.

Pokračovať
Spresniť parametre
94 položiek

Dezinfekčné prostriedky

Dezinfekčné prostriedky zaisťujú hygienicky čistú domácnosť, preto by nemali chýbať v žiadnej rodine. Zaraďujeme sem dezinfekčné univerzálne čistiace prostriedky, dezinfekciu na podlahy, antibakteriálne gély na ruky alebo napríklad čistiace obrúsky na rôzne povrchy. Ich spoločnou úlohou je dôkladné čistenie a odstraňovanie baktérií, plesní a vírusov.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19