Obnoviť stránku

Dezinfekcia SPURTEX® Unisanol 100ml

4,8 33 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Dezinfekcia SPURTEX® Unisanol 100ml

Dezinfekčný prípravok SPURTEX Unisanol je špeciálne navrhnutý na dezinfekciu nanovláknových produktov SPURTEX, ako sú rúška a respirátory. Okamžite likviduje vírusy a baktérie a ďalšie mikroorganizmy. Zvyšuje životaschopnosť filtračných materiálov radu SPURTEX a umožňuje tak ich opätovné použitie.


Kľúčové vlastnosti dezinfekcie nanovláknových produktov SPURTEX Unisanol

  • Dezinfekcia nanovláknových produktov SPURTEX Unisanol na okamžitú deaktiváciu vírusov a baktérií
  • Účinne likviduje mikroorganizmy z rúšok a respirátorov
  • Umožňuje opätovné použitie filtračných materiálov radu SPURTEX
  • Prípravok je vhodný aj ako dezinfekcia na ruky a iné povrchy
  • Zloženie na báze etanolu
  • Dezinfekcia SPURTEX Unisanol je vyvinutá v spolupráci s Univerzitou Tomáša Baťu v Zlíne

Umožňuje opätovné použitie filtračných materiálov radu SPURTEX

SPURTEX Unisanol môžete použiť aj ako dezinfekciu na ruky a iné povrchy. Dezinfekcia na báze etanolu SPURTEX Unisanol je vyvinutá v spolupráci s Univerzitou Tomáša Baťu v Zlíne.


Použitie SPURTEX Unisanol:

  • Fľaštičku s dezinfekciou pred použitím dôkladne pretrepte. Rúško alebo respirátor postriekajte dezinfekčným prostriedkom z vonkajšej a vnútornej strany. Pri postreku materiálu udržujte vzdialenosť cca 15 cm, postrek aplikujte v rovnomernom (nesmú vznikať mapy na materiáli) množstve po celej ploche. Stačí dvakrát až trikrát postriekať z každej strany materiálu.
  • Neaplikujte postrek na respirátor alebo rúško v prípade, že ho máte nasadené na tvári.
  • Po dôkladnom vykonaní dezinfekcie materiálu nechajte rúško alebo respirátor uschnúť na vzduchu (ideálne 24 hodín kvôli obmedzeniu rizika nadýchania zvyškového množstva dezinfekcie).
  • Na sušenie materiálu nepoužívajte sušičku, pretože by sa mohla mechanicky poškodiť filtračná vrstva. Ďalej sa neodporúča zvýšené tepelné namáhanie materiálu využitím mikrovlnnej rúry alebo fénu.
  • Rúško alebo respirátor možno znovu použiť po dôkladnom vysušení. Proces možno opakovať až päťkrát (podľa opotrebovania) bez vplyvu na filtračnú funkčnosť materiálu.

Upozornenie:
Dezinfekcia SPURTEX Unisanol nemá vplyv na funkčnosť filtračného materiálu, avšak ovplyvňuje estetický vzhľad. S rastúcim počtom aplikácií dezinfekčného prostriedku na materiál dochádza k strate jeho elasticity.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dezinfekčné spreje

Veľkosť

Veľkosť Univerzálna

Určenie

Určenie Unisex
Kód:  SPUR008
Produktové číslo:  640409001
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19