Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

DETTOL Bezdotykový dávkovač mydla Aloe Vera 250 ml

4,8 269 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

DETTOL Bezdotykový dávkovač mydla Aloe Vera 250 ml

Dettol Bezdotykový dávkovač mydla Jemná aloe 250 ml

Logo Dettol

Jednoduché a praktické použitie

Krabice balení bezdotykového dávkovače mýdla Dettol

Jemné na koži, drsné k mikróbom

Pomáha udržiavať vaše ruky zdravé

Naše zloženie účinne umýva ruky, ale zároveň je jemné na koži.

Bezdotykový dávkovač mydla Dettol pomáha podporovať správne návyky hygieny rúk. Starostlivosť a ochrana pred mikróbmi, ktorú si vaša rodina zaslúži.

Dermatologicky testované

Jednoduché a praktické použitie. Vhodné na každodenné použitie

Presné dávkovanie mydla pomocou senzora

Senzor zachytí ruky a automaticky dávkuje mydlo – ideálne do kuchyne a kúpeľne

Krabice balení bezdotykového dávkovače mýdla Dettol

Návod na použitie

  1. Otvorte batériový kryt.

  2. Vytiahnite červenú ochrannú poistku, ktorú vidíte za batériami.

  3. Uzavrite batériový kryt – stlačte ho pevne späť na jeho miesto. Držte dávkovač nad vašou dlaňou. Posuňte prepínač na zapnutie/vypnutie tak, aby ste dávkovač zapli.

  4. Umiestnite dávkovač na pracovnú plochu. Do zariadenia vložte náplň na umývanie rúk uzáverom dole a zacvaknite ju.

  5. Umiestnite ruku pod trysku a k hornej časti senzora, kým nedôjde k dávkovaniu. Je možné, že na prvé použitie bude potrebné tento postup niekoľkokrát zopakovať.

  6. Normálne si umyte ruky.

Vôňa
jemná aloe

FAQ'S

NEDÁVAJTE dávkovač pod tečúcu vodu. NEDÁVAJTE dávkovač do umývačky. Ak je potrebné dávkovač vyčistiť, vypnite ho, utrite vlhkou handričkou, ktorá nepoškriabe povrch, a dôkladne vysušte. Skontrolujte, či na spodnej strane trysky nie je nános mydla – mohol by nechcene aktivovať senzor. NEVYSTAVUJTE dávkovač priamemu slnečnému svetlu. NEDÁVAJTE dávkovač do stojatej vody.

1. Pokiaľ nie je možné dávkovač zapnúť: Skontrolujte orientáciu vložených batérií. Ak batérie vložíte správne, budú indikátory na prednej strane dávkovača niekoľko sekúnd blikať, po zapnutí zariadenia a jeho pripravení na použitie indikátory zhasnú.
2. Pokiaľ dávkovač neuvoľňuje mydlo správne ALEBO neuvoľňuje mydlo vôbec: Skontrolujte, či ruky vkladáte medzi trysku a indikátor (pozri schému). Vypnite dávkovač. Očistite ho podľa popisu v časti “Údržba dávkovača”. Pokiaľ sa mydlo uvoľňuje neúmyselne, prečítajte si časť “Údržba dávkovača”.

Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí, pokiaľ nie sú pod dohľadom dospelej osoby. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí okamžite vypláchnite veľkým množstvom vody. Pokiaľ podráždenie pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc. Skladujte pri izbovej teplote. Pre deti od 3 rokov. Zapnutý dávkovač nedržte uprostred, aktivoval by sa tak senzor a uvoľnila by sa dávka mydla. Pred čistením plochy, na ktorú jedávkovač umiestnený, dávkovač vypnite, aby nedošlo k neúmyselnému uvoľneniu dávky mydla.

Tento výrobok obsahuje batérie. POZOR na správnu polaritu (+/-). Batérie nenabíjať, neotvárať a nehádzať do ohňa. Nekombinujte nové a staré batérie, rôzne typy a značky: mohlo by dôjsť k explózii, vytečeniu a poškodeniu prístroja. Batérie, ktoré sú priložené k výrobku, obsahujú 0 % ortuti, 0 % olova, 0 % kadmia. Pred likvidáciou výrobku vyberte batérie a odovzdajte ich k spätnému odberu predajcovi. Táto batéria jerecyklovateľná. Prosím, vráťte použité batérie na recykláciu. Používajte iba alkalické batérie. Uistite sa, že obe záklapky sú zaistené tak, aby bol kryt plne utesnený a odolný proti vlhkosti. Nevystavujte batérie vplyvom vody, ohňa alebo vysokých teplôt. Nespôsobujte žiadny skrat a pokiaľ zistíte nejaký únik z batérií, okamžite ich odstráňte. Odstráňte tiež všetok kontaminovaný materiál. Ak prístroj nebudete dlhší časpoužívať, vyberte batérie. Batérie obsahujú: 0 % Hg, 0 % Cd, 0 % Pb.

Vypnite dávkovač. Vyberte náplň. Nahraďte ju iba náplňou do bezdotykového dávkovača Dettol. Zapnite dávkovač.

Nie ste si istí, čo robiť s našimi produktmi, až dôjdu? Pokyny na recykláciu nájdete na štítku produktu. Spoločne môžeme pomôcť chrániť a vytvárať čistejší svet.

Ide o automatický dávkovač mydla, ktorý obsahuje trysku, ktorá automaticky dávkuje mydlo pomocou senzora, ktorý zachytí vaše ruky keď ich umiestnite do správnej polohy pod trysku. Zbaví vás nutnosti dotýkať sa akéhokoľvek obalu a ponúka najvyšší stupeň hygieny počas umývania rúk.

Áno. Jednoducho vypnite zariadenie a vyberte prázdnu nádobku na mydlo. Potom zložte tesnenie z viečka novej náplne, vložte do dávkovača novú náplň a zacvaknite na miesto.

Logo Dettol

Chránime to,
čo milujeme

Kúpiť Dettol
dávkovač mydla

Zloženie: Aqua, Ammonium Lauryl Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Parfum, Citric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tetrasodium EDTA, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Magnesium Chloride, Methylisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Ferrocyanide

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml

Vlastnosti

Typ Manuálny
Umiestnenie Voľne stojací
Tvar základne Okrúhly
Farba Sivá
Kód:  MYD002
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5997321780351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17