Obnoviť stránku

DETTOL Antibakteriálny sprej na povrchy, Zelené jablko 500 ml

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DETTOL Antibakteriálny sprej na povrchy, Zelené jablko 500 ml

Dezinfekčný čistiaci sprej je nenahraditeľným pomocníkom v každej domácnosti. Vďaka antibakteriálnemu účinku zatočí nielen so špinou, ale tiež sa bezpečne postará o baktérie a vírusy. Svieža vôňa zeleného jablka váš domov prevonia príjemnou a ľahkou vôňou. Aplikácia vo forme spreja je veľmi jednoduchá a dostanete sa aj do horšie prístupných miest. Už nemusíte robiť kompromisy medzi uprataným bytom a voľným časom, venujte menej času upratovaniu a získajte viac priestoru pre vašu rodinu s dezinfekčným sprejom Dettol zelené jablko. Antibakteriálny sprej Dettol môžete bez obáv použiť aj na vybavenie pre deti. Udržujte váš domov bezpečný a hygienicky čistý pomocou antibakteriálneho spreja Dettol Zelené jablko!

Kľúčové vlastnosti antibakteriálneho spreja na povrchy Dettol Zelené jablko

  • Dezinfekčný sprej udrží váš domov hygienicky čistý a bezpečný
  • Ničí vírusy a baktérie
  • Vďaka forme v spreji má jednoduché a rýchle použitie
  • Odstraňuje z ošetrovaných povrchov každodenné nečistoty vrátane tukov a spálenín
  • Venujte menej času upratovaniu a získajte viac priestoru pre vašu rodinu
  • Je vhodný na tvrdé a neporézne plochy
  • Antibakteriálny sprej Dettol možno použiť aj na povrchy, ktoré prichádzajú do styku s potravinami či napr. na detské stoličky
  • S príjemnou a sviežou vôňou zeleného jablka

Hygienická čistota pre vaše deti a celú domácnosť

Antibakteriálny sprej ničí baktérie a zároveň dokáže odstrániť z ošetrovaných povrchov každodenné nečistoty vrátane tukov a spálenín. Jeho použitie je variabilné, od odpadkových košov, cez chladničku, krájaciu dosku, detskú stoličku, až po umývadlo. Antibakteriálny sprej na povrchy Dettol Zelené jablko využijete v kuchyni, kúpeľni a kdekoľvek, kde sa nachádzajú rizikové miesta. Dajte čistote u vás doma zelenú!

Použitie:
Nastavte trysku do polohy ON a striekajte zo vzdialenosti 20 až 25 cm na potrebný povrch. Ponechajte pôsobiť maximálne päť minút a utrite. U povrchov určených pre styk s potravinami odporúčame opláchnuť čistou vodou.

Zloženie:
5 % neiónové povrchovo aktívne látky, účinná látka benzalkóniumchlorid, parfum, hexyl cinnamal


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dezinfekčné spreje
Kód:  CIS341
Produktové číslo:  5900627074291
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09