Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Detské plienky – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné detské plienky. Cenových hitov v kategórii detské plienky máme v súčasnej dobe 37. Hľadáte najlacnejší detské plienky? Potom sa pozrite do kategórie lacné detské plienky.
Spresniť parametre
37 položiek

Detské plienky – cenové bomby, akcie

Kto by nechcel, aby sa jeho bábätko spokojne smialo a pokojne spinkalo? Detské plienky udržia vaše bábätko v suchu, a to vo dne aj v noci. Na výber sú detské plienky všetkých veľkostí, od plienok pre novorodencov až po väčšie bábätká.   

Plienky pre novorodencov

Pre novorodencov sú určené plienky New Born. Účinne absorbujú moč aj tekutú stolicu. Napríklad plienky pre novorodencov Bella Baby HAPPY New Born majú špeciálny výrez na pupočníkový pahýľ chrániaci toto citlivé miesto pred podráždením. Vysoká schopnosť absorpcie udržiava jemnú detskú pokožku vždy v suchu. Plienky New Born sú vybavené pružnými suchými zipsami na opakované rozopnutie a zapnutie.

Kvalitné plienky pre všetky deti

Pri častom kupovaní kvalitných plienok sa hodí každá ušetrená koruna. Akcia na detské plienky umožňuje ušetriť a zároveň kúpiť to, na čo ste zvyknutí. Pampers akcia uspokojí každú mamičku, ktorá hľadá plienky Pampers za výhodnú cenu. A čo je skvelé, nákup najlacnejších plienok pre vaše dieťatko môžete vykonávať z pohodlia domova.

Detské plienky do vody

Detské plienky do vody sú vhodné na plávanie. Účinne absorbujú a neprepustia von žiadnu tekutinu a sú vyrobené z materiálov, ktoré vo vode nezväčšujú objem. Dieťa si tak naplno užije vyvádzanie a plávanie vo vode.

Odporúčame vyberať len kvalitné plienky od osvedčených výrobcov, ako sú plienky Pampersplienky Huggiesplienky DadaBella Happy alebo Panda. Plienky Pampers Premium Care sú najlepšie plienky od Pampers. Majú extra hebké vyhotovenie a pružné zapínacie pásiky dodávajúce dieťatku pocit absolútneho pohodlia.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12