Obnoviť stránku

Plienky Pampers

Pampers Premium Care
Pampers Premium Care

Najjemnejšie plienky od Pampers prinášajú dieťatku maximálne pohodlie a až 12-hodinový pocit sucha. Sú extra hebké a disponujú indikátorom vlhkosti.

Pampers Pants
Pampers Pants

Plienkové nohavičky neobmedzujú malých prieskumníkov v pohybe a zároveň im zabezpečujú potrebný komfort.

Pampers Pure Protection
Pampers Pure Protection

Pretože citlivá detská pokožka potrebuje tú najšetrnejšiu starostlivosť, hypoalergénne plienky z prémiovej bavlny Pampers Pure Protection sa o ňu nežne postarajú. 0 % parfumácie, 100 % pocit sucha.

Pampers Premium Pants
Pampers Premium Care Pants

Hodvábne jemné, priedušné a pohodlné v každej situácii – také sú plienkové nohavičky určené pre neposedné dieťatká.

Pampers Active baby
Pampers Active baby

Pružné plienky udržujú dieťatko v dokonalom suchu počas nočného spánku aj aktívneho objavovania sveta.

Pampers Pure Protection
Pampers Splashers

Vodné radovánky bez starostí zaručia plienky Pampers Splashers. Nenasiaknu vodou, majú pružný pás a ľahko sa obliekajú.

Pampers Premium Care

Pampers Premium Care sú doteraz najjemnejšie plienky od Pampers pre až 12-hodinový pocit sucha. Tieto plienky prinášajú pohodlie a najlepšiu ochranu pokožky, ktorú odporúča aj Slovenská pediatrická spoločnosť. Unikátna absorpčná vrstva Heart Quilts poskytuje hodvábne jemný pocit a zároveň účinne odvádza vlhkosť. Predná časť plienky je anatomicky tvarovaná tak, aby nedráždila citlivú pokožku v okolí detského pupka. Obľúbený indikátor vlhkosti zmení farbu, ak je plienku potrebné vymeniť.

Pampers Pants

Keď sa dieťatko začne viac pohybovať, je čas na plienkové nohavičky. Poskytujú slobodu pohybu, zároveň však ponúkajú všetky výhody plienok Pampers – sú dokonale priedušné, hebké a dieťatko udržia v suchu až 12 hodín. Vďaka pružnému pásu a manžetám okolo nožičiek sa nohavičkové plienky Pampers perfektne prispôsobia každému dieťaťu. Tento typ plienok oceníte aj pri učení dieťaťa na nočník, pretože ich stačí len jednoducho stiahnuť a zase natiahnuť tak ako spodnú bielizeň.

Pampers Pure Protection

Plienky Pampers Pure Protection pomáhajú chrániť pokožku vášho dieťaťa. Sú vyrobené z prémiovej bavlny, mäkkých rastlinných vlákien a ďalších starostlivo vybraných materiálov. 0 % parfumácie, bielidiel na báze chlóru a latexu, 100 % pocit sucha. Je klinicky dokázané, že tieto plienky sú hypoalergénne, takže nijako nepodráždia ani tú najcitlivejšiu pokožku. Pretože si vaše dieťatko zaslúži šetrnú starostlivosť o pokožku bez kompromisov, poskytujú plienky Pampers Pure Protection spoľahlivý pocit sucha po dobu až 12 hodín. Ich vlastnosti budete vy aj vaše dieťatko milovať aj vďaka veselým obrázkom a indikátoru vlhkosti pre väčšiu istotu. Plienky Pampers Pure Protection sú vyrobené z nadýchanej buničiny z udržateľných zdrojov a s použitím 100 % obnoviteľnej elektrickej energie z veternej elektrárne v Nórsku.

Pampers Premium Care Pants

Nohavičkové plienky Pampers Premium Care Pants disponujú ultra savým jadrom a indikátorom vlhkosti. Vďaka extrémne priedušným mikropórom a obsahu pleťového mlieka sú tieto plienky vhodné aj pre deti s veľmi citlivou pokožkou. Plienky Pampers Premium Care Pants sú ideálnym riešením pre chodiace deti, ktoré neobmedzujú v pohybe a sú také hebké, že o nich dieťa ani nevie.

Pampers Active baby

Obľúbené plienky Pampers Active Baby poskytnú vášmu dieťatku maximálne pohodlie aj tak veľmi potrebný pocit sucha, a to ako vo dne, tak aj v noci. Nové zdokonalené plienky Pampers Active Baby majú 2× pevnejšie manžety okolo nožičiek kvôli lepšej ochrane proti pretečeniu (v porovnaní s predchádzajúcimi plienkami Pampers Active Baby veľkosť 1 – 5). Dieťatko tak zostáva dokonale chránené počas akčného objavovania sveta aj počas nočného spánku.

Pampers Splashers

Vaše dieťa môže v jednorazových plienkových nohavičkách Pampers Splashers bezstarostne vyvádzať vo vode. Plienkové nohavičky Pampers Splashers na rozdiel od bežných plienok vo vode nenasiaknu, takže vášmu dieťaťu pohodlne priliehajú, mokré i suché. Plienkové nohavičky Splashers majú dvojité lemy proti pretečeniu, ktoré vo vode poskytujú spoľahlivú ochranu. Vďaka nim plienkové nohavičky pohodlne priliehajú okolo nožičiek vášho dieťaťa a pomôžu zadržať nečistoty. Splashers sú preto ideálne plienkové nohavičky do bazéna, na pláž, do akvaparku a podobne. Iba plienkové nohavičky Pampers Splashers majú po celom obvode pružný pás, takže sa správajú ako plavky a ľahko sa obliekajú aj vyzliekajú dokonca aj za mokra. Boky plienkových nohavičiek Pampers Splashers sa dajú ľahko roztrhnúť kvôli ľahkému vyzliekaniu bez neporiadku. Sú potlačené obrázkami s motívom plávania, a vďaka tomu vyzerajú ako naozajstné plavky. Vďaka Pampers Splashers zažijete v bazéne ešte viac zábavy.

Spresniť parametre
134 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01