Obnoviť stránku

Detské plienky Dada

DADA plienky a prebaľovacie potreby

DADA plienky: Lepší život rodinám

DADA je poľská značka detských plienok a prebaľovacích potrieb. Vyrába sa v Českej republike a je obľúbená u celého radu nielen slovenských mamičiek. DADA plienky totiž možno zakúpiť za veľmi dostupné ceny, pritom však nestrácajú na kvalite, ktorá je pre deti v prvých mesiacoch dôležitá. Plienky sú neparfumované, bez rizika alergií a vaše dieťatko s nimi bude v suchu veľmi dlhú dobu. Neoddeliteľnou súčasťou prebaľovania a starostlivosti o dieťa však nie sú len kvalitné plienky. DADA preto vyrába aj vlhčené obrúsky, ktoré sú maximálne šetrné k citlivej detskej pokožke a vhodné na použitie doma aj pri cestovaní.

DADA plienky

Plienky DADA na pohodlie detí

Plienky DADA sú vhodné pre deti od narodenia až po batoľací vek. Podľa váhových kategórií sa vyrábajú vo veľkostiach 0 – 6, kde najväčšie plienky môžu nosiť aj deti nad 15 kg. Sú tenké, dobre padnú a ľahko sa prispôsobia pohybu detí. Vďaka absorpčným kanálikom, mikroperličkám a ďalším technológiám rýchlo vstrebávajú tekutinu a nemajú tendenciu pretekať. Na výber máte plienky DADA Extra Soft s aloe vera alebo Extra Care farbené iba prírodnými farbivami.

Spresniť parametre
19 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19