Obnoviť stránku

Dětská pestúnka s nočným svetlom a otočnou kamerou EVOLVEO NL4

3,7 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
105,90 €

Dětská pestúnka s nočným svetlom a otočnou kamerou EVOLVEO NL4

Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4

Radi by ste mali bábätko pod kontrolou, aj keď pri ňom práve nie ste? Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4 kompaktných rozmerov na vášho drobčeka dohliadne. Je vybavená digitálnym prenosom zvuku aj videa, otočnou kamerou o 360° s funkciou vzdialeného naklápania a môže sa pochváliť 300 m vonkajším dosahom na otvorenom priestranstve. Ďalej na šetrenie energie a upozornenie na prebudenie bábätka disponuje funkciou VOX. Neviditeľný IR nočný prísvit je automatický a pomôže vám kontrolovať vašu ratolesť cez deň aj v noci. Všetko krásne uvidíte na 4,3-palcovom LCD farebnom displeji. Za zhoršeného osvetlenia vám určite príde vhod farebná lampa s voliteľnou intenzitou afarbou svetla. Medzi ďalšie výhody pestúnky EVOLVEO Baby Monitor patrí prítomnosť mikrofónu aj reproduktora, teplotného senzora, funkcia uspávaniek, indikácia vybitia batérie, indikácia detskej jednotky mimo dosahu. Rodičovská jednotka má vymeniteľnú veľkokapacitnú 2 600 mAh batériu. Iste vás poteší, že detskú pestúnku EVOLVEO môžete pripevniť na stenu. Súčasťou balenia je súprava, s ktorou to budete mať hotové raz dva.

Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4


Teplotný senzor a automatické rozpoznanie plaču

Vďaka teplotnému senzoru a automatickému rozpoznaniu plaču detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4 na vaše bábätko dohliadne naozaj starostlivo. Pri prekročení vami zvoleného teplotného limitu budete upozornení. V momente zaznamenania plaču sa pestúnka EVOLVEO aktivuje a vy tak môžete dieťatku ihneď uspokojiť jeho aktuálne potreby.

Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4


EVOLVEO Baby Monitor NL4 ponúka výhodu neviditeľného nočného prísvitu, uspávaniek a upevnenia na stenu

Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4 ponúka výhodu neviditeľného nočného prísvitu, vďaka ktorému budete mať vaše bábätko vždy pod kontrolou, aj keď u neho práve nebudete. Na uspávanie má pestúnka EVOLVEO vo výbave funkciu uspávaniek. Kompaktné rozmery prinášajú prednosť v podobe ľahkého prenášania a umiestnenia takmer bez obmedzenia. Ak preferujete pestúnku na stene, využite na pripevnenie súpravu, ktoré nájdete v balení. Pokiaľ nepreferujete stále uchytenie, pestúnku je možné upevniť na ďalšie možné prenášanie pomocou sťahovacích pások. Tie však súčasťou dodávky nie sú.

Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4

Kľúčové vlastnosti detskej pestúnky EVOLVEO Baby Monitor NL4

  • Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4 kompaktných rozmerov na perfektný dohľad nad vašim bábätkom
  • S digitálnym prenosom zvuku aj videa
  • Video v rozlíšení 480p
  • Všetko krásne uvidíte na 4,3-palcovom LCD farebnom displeji
  • S farebnou nočnou lampou s voliteľnou intenzitou a farbou svetla a otočnou kamerou o 360° s funkciou vzdialeného naklápania
  • Pre obojsmernú komunikáciu je vybavená mikrofónom a reproduktorom
  • S 300 m vonkajším dosahom
  • Šetrenie energie a upozornenie na prebudenie bábätka zariadi funkcie VOX
  • O bezchybnú kontrolu vašej ratolesti cez deň aj v noci sa postará automatický neviditeľný IR nočný prísvit
  • Kontrolu teploty v miestnosti prináša prítomnosť teplotného senzora, vrátane upozornenia na prekročenie nastaveného rozmedzia
  • Medzi ďalšie výhody pestúnky EVOLVEO patrí funkcia uspávaniek, indikácia vybitia batérie a indikácia detskej jednotky mimo dosahu, vizuálna indikácia úrovne hluku
  • Rodičovská jednotka má veľkokapacitnú 2 600 mAh batériu
  • Detská jednotka je vhodná na montáž na stenu, súprava na pripevnenie v balení
  • S dvojmetrovým nabíjacím káblom a výklopnou anténou
Detská pestúnka EVOLVEO Baby Monitor NL4

Obsah balenia detskej pestúnky EVOLVEO

  • Otočná kamera
  • Rodičovská jednotka s displejom
  • 2 napájacie adaptéry
  • 2 USB-C káble
  • Držiak a súprava na upevnenie
  • Návod

Upozornenie

Majte na mysli, že bábätko môže na seba kameru detskej pestúnky EVOLVEO Baby Monitor NL4 prevrhnúť a zraniť sa tak. Preto ju vždy inštalujte tak, aby ste tejto situácii predišli. Aj napájací kábel predstavuje riziko pre dieťa. Preto ho zaistite tak, aby sa do neho nezamotalo alebo sa inak neohrozilo.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Použitie Vnútorná

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie

Prenos zvuku

Prenos zvuku Digitálne

Typ

Typ pestúnky S prenosom obrazu (video)

Vlastnosti

Dosah 0,3 m
Napájanie rodičovskej jednotky Sieť (230 V), Batéria
Napájanie detskej jednotky Sieť (230 V)

Funkcie

Funkcie S displejom, Senzor teploty, Obojstranný prenos, Signalizácia mimo dosahu, Indikácia slabej batérie, Vox funkcia, Nočné videnie, Detekcia plaču, Uspávací režim (uspávanky, rozprávky alebo projekcia)

Batéria

Typ batérií Li-ion dobíjacia
Počet batérií 1 ks
Batérie súčasťou balenia Áno
Kód:  EVO23_003
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CAM-NL4
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14