Obnoviť stránku

DETOX Skinfood Anti-Wrinkle Cream 50 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DETOX Skinfood Anti-Wrinkle Cream 50 ml

Pleťový krém DETOX Skinfood Anti-Wrinkle kombinuje tie najlepšie prírodné ingrediencie s najúčinnejšími kozmetickými prípravkami. Zloženie s kelom, pšeničnou trávou, zeleným čajom, kurkumou, mandľami, zázvorom a avokádovým olejom dodáva pleti dávku hydratácie a výživy. Krém je určený na deň aj na noc, má rozjasňujúce účinky, bojuje proti starnutiu a vypĺňa drobné vrásky. Neobsahuje žiadne sulfáty, parabény, syntetickú parfumáciu ani ropné deriváty. Pleťový krém DETOX SKINFOOD Anti-Wrinkle je vhodný pre všetky typy pleti aj pre vegánov.

Kľúčové vlastnosti pleťového krému DETOX Skinfood Anti-Wrinkle Cream 50 ml

  • Pleťový krém DETOX SKINFOOD Anti-Wrinkle Cream je zložený z najlepších prírodných ingrediencií a najúčinnejších kozmetických prípravkov
  • Obsahuje kel, pšeničnú trávu, zelený čaj, kurkumu, mandle, zázvor a avokádový olej
  • Dodáva pleti hydratáciu a výživu
  • Bojuje proti starnutiu, vypĺňa drobné vrásky a má rozjasňujúce účinky
  • Bez sulfátov, parabénov, syntetickej parfumácie a ropných derivátov
  • DETOX SKINFOOD Anti-Wrinkle Cream je vhodný pre všetky typy pleti aj pre vegánov

Použitie:
Krém je vhodný na každodenné použitie. Naneste ho po hydratačnom oleji alebo sére.

Zloženie:
Aqua, Coco-caprylate/caprate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Olea Europaea Fruit Oil, Phenoxyethanol, Peg-100 Stearate, Peg-75 Stearate, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Butylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, Persea Gratissima Oil, Ceteth-20, Steareth-20, Olus Oil, Tocopheryl Acetate, Triticum Vulgare Extract, Brassica Oleracea Acephala Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Disodium Edta, Pyrus Malus Juice, Prunus Persica Juice, Hordeum Vulgare Seed Extract, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Triethanolamine, Panax Ginseng Root Extract, Hydrolyzed Soybean Fiber, Zingiber Officinale Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Curcuma Longa Root Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Tocopherol, D-limonene, Linalool, Coumarin.


Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Špecifikácia

Typ pleti Normálna

Účinok

Účinok Rozjasňujúci

Vek

Vek 20+

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém
Kód:  KSPL378
Produktové číslo:  8431855141327

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18