Obnoviť stránku

DERMACOL SUN Tónovací vodoodolný pleťový fluid SPF 50 (50 ml)

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

DERMACOL SUN Tónovací vodoodolný pleťový fluid SPF 50 (50 ml)

Pripravte svoju pokožku na horúce slnečné lúče s krémom na opaľovanie Dermacol SUN. Jeho ľahká, jemne tónovaná textúra perfektne zjednotí farebný tón pokožky a zakryje jej prípadné nedokonalosti. Navyše predstavuje účinnú a dlhotrvajúcu ochranu proti škodlivému UV žiareniu, zamedzuje nepríjemnému spáleniu a predčasnému starnutiu kože. Výsledkom je teda krásne opálená, bronzová a zároveň zdravá pokožka.

Jeho hydratačné, zvláčňujúce a upokojujúce účinky prinášajú pokožke úľavu po náročnom letnom dni strávenom na slnku a výrazne urýchľujú jej regeneráciu. Používanie prípravku tiež spoľahlivo predchádza bolestivému podráždeniu a odlupovanie pokožky. Je vysoko vodoodolný, a teda účinný aj dlho po kúpaní. Balenie s pumpičkou je praktické a zaisťuje pohodlné použitie. Výrobok neobsahuje parabény a bol dermatologicky otestovaný.

Použitie:
Dostatočné množstvo prípravku aplikujte na pokožku 20 minút pred opaľovaním, opakujte po každom osušení či dlhom pobyte vo vode

Výsledok:
Opálená, bronzová a zdravá pokožka

Objem:
50 ml

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 50 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Krém
Kód:  OPA002
Produktové číslo:  8595003107495
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12